Câștigați o placă de dezvoltare Microchip dsPIC33CH Curiosity

by donpedro

Placa de dezvoltare dsPIC33CH Curiosity este o platformă demo de dezvoltare cost-eficientă pentru familia de controlerele de semnal digital de înaltă performanță – dsPIC33CH128MP508 – cu două nuclee. Unul dintre nucleele dsPIC33CH este proiectat să funcționeze ca “master”, iar celălalt operează în mod “slave”. Nucleul “slave” este util pentru executarea unui cod de control dedicat pentru aplicațiile în care timpul este un element critic, iar nucleul principal este ocupat cu rularea interfeței cu utilizatorul, cu monitorizarea sistemului și cu funcțiile de comunicații personalizate pentru aplicația finală. DsPIC33CH a fost proiectată special pentru a facilita dezvoltarea (independentă) de cod pentru fiecare nucleu de către echipe de proiectare separate și permite integrarea perfectă atunci când nucleele sunt reunite într-un singur chip.

Placa este proiectată pentru a profita din plin de mediul MPLAB® X IDE de la Microchip și include un programator/depanator integrat. Placa nu necesită hardware suplimentar, aceasta fiind un punct de plecare perfect pentru explorarea familiei dsPIC33CH cu două nuclee.

Susținută de ecosistemul de dezvoltare MPLAB® al Microchip, incluzând mediul integrat de dezvoltare MPLAB și MPLAB Code Configurator de la Microchip, placa de dezvoltare dsPIC33CH Curiosity este o platformă cost-eficientă și flexibilă care permite clienților să creeze rapid un prototip bogat în caracteristici.

Placa suportă modulul plug-in dsPIC33CH pentru platformele de control al motorului, disponibil pentru sistemele MCLV-2 și MCHV 2/3 ale Microchip. Platforma de uz general dsPIC33CH PIM este, de asemenea, disponibilă și pentru placa de dezvoltare Explorer 16/32.

Pentru a avea șansa de a câștiga una dintre cele două plăci de dezvoltare Microchip dsPIC33CH Curiosity în valoare de $ 34.15 fiecare, accesați pagina http://page.microchip.com/Elect-Azi-DsPIC33CH.html și introduceți datele voastre în formularul electronic.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu