Gama de surse de alimentare configurabile de utilizator produse de Vox Power Ltd disponibile la nivel global la Digi-Key

by donpedro

Vox Power Ltd și Digi-Key Electronics, distribuitor global de componente electronice, au anunțat un acord de distribuție care va oferi disponibilitate în 24 de ore la nivel mondial a soluțiilor inovatoare privind sursele de alimentare configurabile.

Oferta de produse Vox Power include noua serie VCCM600, care oferă o fiabilitate superioară și zgomot redus pornind de la o arhitectură fără ventilator, mică dar puternică, de până la 600W, până la gama modulară de înaltă densitate NEVO+, care oferă performanțe și flexibilitate de neegalat, inclusiv putere configurabilă între 600W (seria NEVO+ 600) și 1200W (seria NEVO+ 1200), disponibile în cele mai mici și ușoare carcase de pe piață.

Aceste soluții de alimentare sunt utilizate, tipic, în echipamente medicale, lasere, robotică, automatizări și alte aplicații de pionierat.

“Digi-Key este încântată să ofere sursele de alimentare configurabile de utilizator de la Vox Power. Odată cu progresele rapide din industria electronică, există o cerere tot mai mare de surse de alimentare care pot fi personalizate pentru o aplicație specifică”, a declarat David Stein, Vice President, Global Supplier Management la Digi-Key. “Flexibilitatea și dimensiunile compacte ale produselor Vox Power permit clienților să proiecteze un sistem de alimentare adaptat la nevoile lor.”

Pentru mai multe informații despre Vox Power precum și pentru a comanda produse din portofoliul Vox Power, vă rugăm să accesați site-ul: Digi-Key.

Vox Power Ltd
Digi-Key Electronics

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu