Driverele de LED-uri compacte de la Maxim oferă cele mai complete soluții din industrie cu eficiență ridicată și EMI scăzut

by donpedro

Proiectanții din domeniul aplicațiilor de iluminat auto de înaltă performanță dispun acum de o metodă mai simplă și mai eficientă pentru comanda LED-urilor de înaltă luminozitate (HBLEDs – High-Brightness LEDs) bazată pe driverele MAX25610A și MAX25610B de la Maxim Integrated Products, Inc. Convertoarele DC-DC/driverele de LED sincrone buck (coborâtoare), buck-boost (coborâtoare-ridicătoare) oferă o soluție completă caracterizată de înalte performanțe EMI la nivel industrial, fără a compromite eficiența și dimensiunea. Aceste circuite integrate comandă până la opt HBLED-uri, sunt alimentate de la bateria auto și integrează multe componente externe pentru a economisi costurile cu spațiul pe placă și lista de materiale (BOM). Aceste dispozitive sunt soluții excelente pentru sistemele de iluminat auto, precum și pentru aplicațiile industriale și comerciale de iluminat.

Driverele de LED MAX25610A/B combină dimensiunea soluției, eficiența ridicată și performanța EMI într-o singură capsulă. Aceste circuite integrate îndeplinesc o gamă largă de cerințe de tensiune, pot reduce complexitatea proiectului și costurile facturii (BOM), putând îmbunătăți, în același timp, eficiența energetică. Dispozitivele oferă o gamă largă de tensiuni de intrare, de la 5V la 36V în aplicații de driver LED buck-boost cu o eficiență de până la 90% în modul buck-boost. Aceste drivere de LED au o opțiune internă de sesizare curent și integrează MOSFET-uri în comutație high- și low-side pentru a reduce spațiul pe placă și costurile. Totodată, includ pe cip control PWM programabil, care permite controlul fin al luminozității fără a fi nevoie de utilizarea unui microcontroler separat. În plus, MAX25610B dispune de o opțiune de frecvență în comutație de 2.2MHz, care permite o soluție și mai compactă.

Maxim oferă acum și MAX25600, un controler LED buck-boost, sincron, de înaltă tensiune, în topologie cu patru comutatoare, cu treceri perfecte între modurile buck, buck-boost și boost. Acest circuit integrat este ideal pentru aplicațiile de iluminare auto, comerciale și industriale de mare putere.

Maxim Integrated

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu