Sursă de tensiune pe șină DIN, RS PRO cu tensiune de ieșire de 24Vdc, curent de ieșire de 5A

by donpedro

Alimentarea sigură cu energie a sistemelor voastre reprezintă un element de mare importanță pentru un proiect. În portofoliul COMPEC veți găsi surse de tensiune PSU, convertoare DC – DC, generatoare portabile, transformatoare și accesorii. Acestea dispun de diferite modalități de montare utile pentru orice aplicație.
În funcție de preferințe și caracteristici puteți opta pentru mărci cunoscute, precum: Phoenix Contact, PULS, RS PRO, Recom, Block, Bourns etc.

Sursa de tensiune cu montare pe șină DIN marca RS PRO prezentată ca exem­plu, face parte din gama de surse de tensiune de înaltă performanță în capsulă de montare pe șină DIN de 35mm, pentru utilizare convenabilă și economie de spațiu. Aceste surse sunt disponibile cu o gamă de puteri nominale de la 15W la 240W și acceptă o intrare AC monofazată pentru conversie în ieșire single DC de 12Vdc, 15Vdc, 24Vdc sau 48Vdc.

Printre caracteristicile sursei de tensiune în comutație IS120-24 pot fi evidențiate: domeniul tensiunii de intrare 90Vac – 264Vac, domeniul tensiunii de ieșire 23Vdc – 28Vdc, curent de ieșire 5A, putere nominală 120W, stabilizarea în linie de 3%, stabilizarea în sarcină de 2%, dimensiunile de 40×130×125mm, masă 800g, durata de viață 200000 ore, 2 ieșiri.

Aplicațiile recomandate pentru acest dispozitiv sunt de alimentare în auto­matizare, în domeniul industrial și de transport. Caracteristicile de protecție cuprind protecția la supracurent, la supratemperatură, la supratensiune, precum și protecție la scurtcircuit. Sursa permite configurații de conectare paralelă și în serie, respectând și standardele CB, CE, cUL, cULus, FCC şi UL.

Pentru comenzi, oferte sau alte informații adiționale despre produsele din oferta COMPEC, contactați-ne la numărul de telefon: 021 304 62 33 sau la adresa noastră de email: compec@compec.ro.

Autor:
Bogdan Grămescu
COMPEC-lOGOAurocon Compec
www.compec.ro

Aurocon COMPEC distribuitor autorizat RS Components

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu