Cube67 Hygienic Design

by donpedro

Cube67 de la Murrelektronik este un sistem Fieldbus bazat pe un concept modular, fiind potrivit pentru aplicații de interconectare a mașinilor industriale. Sistemul este proiectat flexibil pentru a fi soluția optimă pentru aproape orice aplicație și respectă clasele de protecție începând cu IP20 și până la IP69K.

Cube67 Hygienic Design montat într-o aplicație din industria alimentară

Odată cu introducerea modulelor Hygienic Design pentru Cube67, sistemul Cube oferă caracteristicile de care au nevoie utilizatorilor de mașini și aplicații din industria alimentară.

Industria alimentară are cerințe extrem de exigente atunci când vine vorba de durabilitatea și curățenia componentelor. Modulele Cube67 Hygienic Design au fost proiectate pentru a îndeplini fiecare cerință. Acestea sunt construite în carcase închise din oțel inoxidabil cu bucșe filetate în V4A (1.4404) care facilitează curățarea ușoară. Acestea respectă cea mai înaltă clasă de protecție – IP69K.

Abilitatea sistemului Cube67 de a fi utilizat în toate aplicațiile din industria alimentară permite o reducere semnificativă a costurilor:

  • Prin utilizarea modulelor Cube67 Hygienic Design se pot elimina cutiile de conexiuni din oțel inoxidabil extrem de scumpe ce sunt utilizate în sectorul alimentar.
  • Cablarea paralelă peste plasa din oțel inoxidabil utilizată în mod frecvent în industria alimentară și a băuturilor este extrem de costisitoare datorită folosirii unor coliere speciale și foarte scumpe pentru prinderea cablurilor. Sistemul Cube67 HD conectează direct procesele printr-o tehnologie care utilizează un singur cablu. Această tehnologie reduce atât spațiul utilizat cât și costurile de instalare.
  • Ansamblurile de supape precum și senzorii inteligenți pot fi implementați cu ajutorul unor soluții cost-eficiente prin intermediul unui modul master IO-Link.

 

Murrelektronik GmbH
Tel.: +43 1 7064525-0 | Fax: +43 1 7064525-300
info@murrelektronik.at
www.murrelektronik.ro

Aurocon_EA0714_Murr_Logo

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu