Noile osciloscoape MDO – Seria 3 și MSO – seria 4 produse de Tektronix sunt gata de livrare de la Farnell

by donpedro

Farnell livrează acum două noi produse lansate de Tektronix, care oferă cele mai versatile și ușor de utilizat osciloscoape din clasa lor de pe piață. În timpul dezvoltării noilor osciloscoape – Seria 3 MDO și Seria 4 MSO – cei de la Tektronix au discutat cu utilizatorii pentru a identifica provocările cu care se confruntă, pentru a construi osciloscoape capabile să ofere caracteristicile și performanțele care să se potrivească cu nevoile de zi cu zi ale inginerilor. Noile osciloscoape – seria 3 MDO și din seria 4 MSO – sunt construite pe baza experienței utilizatorilor acumulate (și premiate) de la seriile MSO 5 și 6. Ambele serii au un design industrial modern, dispun de ecrane mari care oferă cea mai cea mai înaltă rezoluție din clasa lor și de interfețe extrem de intuitive cu ecran tactil, care încorporează interacțiunile tactile de la telefoane și tablete.

Aplicațiile tipice, includ proiectare embedded și IoT, aplicații de putere, educație, testare și depanare în producție și service, instalare și întreținere.

Seria 3 MDO – un instrument versatil pentru fiecare inginer

Seria 3 MDO de la Tektronix oferă noi nivele de versatilitate și este destinat a fi un instrument de testare compact și versatil, care poate fi așezat pe biroul fiecărui inginer, ocupând doar 15.24 cm în adâncime pe masa de lucru, oferind în același timp, o interfață intuitivă și un set similar de butoane. Având un design industrial elegant, acest dispozitiv extrem de versatil oferă:

  • Cel mai mare display în clasa sa – 11.6” (1920 × 1080 rezoluție HD) ecran tactil capacitiv
  • Lățime de bandă în gama 100MHz … 1GHz
  • Opțiunea de a adăuga hardware de analiză spectrală la 1GHz sau 3GHz; generator de funcții arbitrare, canale digitale și decodare Serial Bus, declanșare și căutare
  • Un contor DVM/frecvență adăugat fără costuri după înregistrarea produsului
  • Lățimi de bandă și opțiuni actualizabile

Seria 4 MSO – vizibilitate extremă, versatilitate și utilizare pentru orice banc de lucru

Seria 4 MSO a fost construită pentru a satisface o gamă variată de cerințe de aplicație, alături de o experiență îmbunătățită a utilizatorilor cu mai multe caracteristici, cele mai bune din clasă:

  • Ecran tactil capacitiv de 13.3” (1920 × 1080 rezoliție HD): cea mai mare rezoluție din clasa sa, cu un mod de afișare de tip stivă revoluționar, capabil să adauge sau să elimine automat “felii” de forme de undă orizontale suplimentare (grid adițional) pe măsură ce formele de undă sunt create sau eliminate, reducând compromisurile între precizie și vizibilitate.
  • Lățimi de bandă cuprinse între 200 MHz și 1.5 GHz
  • Rezoluție verticală de vârf din industrie datorită convertoarelor ADC pe 12-biți care oferă o rezoluție verticală de 16 ori mai mare decât cea oferită de convertoarele tradiționale ADC pe 8-biți, permițând utilizatorilor să capteze semnalele de interes, minimizând efectele generate de zgomotul nedorit
  • Primul osciloscop din clasa sa care oferă șase canale de intrare evitând utilizarea unui al doilea osciloscop pentru aplicații complexe cum ar fi sistemele embedded sau proiectarea unei surse de alimentare
  • Tehnologia inovatoare FlexChannel™ permite oricărui canal de intrare să fie convertit dintr-un canal analog în opt canale digitale prin simpla conectare unei sonde logice
  • Frecvențmetru cu 8-cifre adăugat fără costuri după înregistrarea produsului
  • Opțional, analizor de spectru; generator de funcții arbitrare; măsurarea și analiza puterii; decodare Serial Bus, declanșare și căutare
  • Lățimi de bandă și opțiuni actualizabile pe teren

Chris Witt, vice president and general manager, Time Domain Business Unit at Tektronix a spus: “Tektronix este o companie construită pentru ingineri, de către ingineri și am continuat această moștenire atunci când am dezvoltat noile instrumente. Echipele noastre au petrecut sute de ore cu ingineri din întreaga lume, care au testat noile modele și caracteristicile lor și suntem încântați să aducem cele mai bune osciloscoape pe piață – construite pe baza sugestilor venite din partea acestor ingineri”.

James McGregor, Global Head of Test and Measurement for Farnell a adăugat. “Noile osciloscoape de la Tektronix oferă o utilizare ușoară și versatilitate, așadar clienții noștri își pot concentra timpul asupra inovării și rezolvării problemelor dificile.”

Seria 3 MDO și seria 4 MSO de la Tektronix sunt disponibile la Farnell pentru EMEA, Newark în America de Nord și element14 în APAC.

Premier Farnell
https://www.premierfarnell.com
https://www.avnet.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu