Câștigați un kit de evaluare Microchip SAM L21 Xplained Pro

by donpedro

Kitul de evaluare SAM L21 Xplained Pro este destinat evaluării și prototipării cu microcontrolerele cu consum mic de putere SAM L21 ARM® Cortex®-M0+. Familia de microcontrolere Microchip SAM L este construită pe tehnologia inovatoare picoPower® pentru a furniza cel mai bun consum de energie din clasă, de până la 25 μA/MHz în modul activ, sub 100nA în modul de repaus (sleep) și timpi de trezire de 1.2uS. Aceste microcontrolere sunt certificate EEMBC și au un scor ULPMark de 410, acesta fiind cel mai mare scor obținut de un dispozi­tiv din clasa ARM® Cortex®-M23 sau ARM® Cortex®-M0+. În plus față de capabilitățile de ultra-joasă putere, aceste dispozitive dispun de controler tactil periferic îmbunătățit, securitate robustă la nivel de chip, tehnologie ARM®TrustZone®, AES, Full Speed USB gazdă și dispozitiv, sistem pentru gestionarea evenimentelor (Event System) și Sleepwalking, ADC pe 12-biți, amplificatoare operaționale integrate și multe altele.
Setul bogat de periferice, flexibilitatea și ușurința în utilizare, combinate cu un consum redus de putere, recomandă seria de microcontrolere SAM L21 ARM Cortex-M0 + ca fiind ideală pentru aplicații IoT, wireless și pentru orice sistem care necesită memorii mari și consum redus de putere. SAM L21 este proiectat pentru o migrație simplă și intuitivă între dispozitivele SAM L cu module periferice identice, cod compatibil și este, de asemenea, compatibil cu familia de microcontrolere de uz general SAM D.

Pentru a avea șansa de a câștiga un kit de evaluare Microchip SAM L21 Xplained Pro în valoare de $66.08, vizitați pagina:
http://page.microchip.com/Elect-Azi-SAML21.html  și introduceți datele voastre în formularul electronic.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu