Farnell își extinde gama de produse semiconductoare cu familia de produse de la Osram Opto Semiconductors

by donpedro

Farnell, Distribuitorul de dezvoltare și-a extins gama de produse semiconductoare prin adăugarea portofoliului de produse Osram Opto Semiconductor la oferta sa globală. Produsele care includ, printre altele, LED-uri, emițătoare în infraroșu, fotodiode și senzori optici, oferă inginerilor cu experiență mai multe produse pentru a compara și a alege atunci când caută soluții de înaltă performanță.

Osram Opto Semiconductors are o experiență de peste 40 de ani în dezvoltarea de produse de ultimă generație în domeniul iluminării, vizualizării și a tehnologiei senzorilor. Gama Osram extinde linia de produse de la Farnell pentru a oferi clienților produse pentru a sprijini aplicații din segmente de piață, precum ar fi domeniul autovehiculelor, telefoanelor mobile, aparatură de măsură și control (inclusiv aplicații de contorizare), Smart Grid, aplicații industriale și de birou, automatizarea clădirilor, management energetic și infrastructură de rețea.

Produsele cheie care vor fi disponibile la Farnell includ:

  • Familia de LED-uri în infraroșu OSLON Black: Acum, cu variante dedicate pentru autovehicule, care includ versiunea de 850nm destinată aplicațiilor de exterior, cum ar fi vizibilitatea pe timp de noapte, protecția pietonilor, recunoaștere în câmp și detecția benzilor de circulație. Noua versiune de 940nm este destinată aplicațiilor auto de interior, cum ar fi monitorizarea șoferului, detectarea ocupării scaunului și recunoașterea gesturilor. Dispunând de lentile și lungimi de undă diferite, produsele acoperă o gamă largă de cerințe ale clienților, acestea putând opera la un curent de până la 5A în modul puls.
  • Familia de fotodiode SFH 2200: Noua generație de fotodiode oferă dimensiuni mult mai mici decât cea a generației precedente. Pentru acestea s-a creat un concept nou de încapsulare care le permite să fie lipite fără niciun fel de deteriorare chiar și după un an de zile de la contactul inițial cu aerul, în comparație cu doar trei zile pentru produsele tipice standard. Noua capsulă respectă cerințele stricte ale standardelor din industria auto și suportă o temperatură de operare de până la 125°C. Dispozitivele SFH 2200 îndeplinesc cerințele standardului AEC-Q101-C și sunt ideale pentru utilizarea acestora în senzorii de ploaie.
  • Familia de LED-uri de mică putere TOPLED E1608: Această familie combină o capsulă mai mică cu o versatilitate excepțională pentru a satisface o gamă largă de cerințe ale clienților. Acestea sunt în mod special adaptate sectorului auto pentru aplicații precum afișajele, iluminatul ambiental și iluminarea din spate a comutatoarelor și instrumentelor.
  • LED-uri în infraroșu de bandă largă SFH 4776: Aceste dispozitive sunt potrivite pentru utilizarea în sectoare noi de aplicare, precum noile tehnici de spectroscopie în infraroșu apropiat (n.r. Infraroșu apropiat este regiunea cea mai apropiată în lungime de undă de radiația detectabilă de ochiul uman) pentru măsurarea parametrilor cum ar fi conținutul de apă, grăsimi, zahăr și proteine din produsele alimentare și farmaceutice.
  • Platforma SYNIOS® P2720: Constă din 15 produse cu LED-uri diferite, cu dimensiuni diferite ale cipurilor, puteri și culori, care pot fi configurate flexibil într-o singură amprentă pentru a se potrivi diverselor aplicații. Ușurința scalabilității și libertatea în proiectare ale acestor platforme sunt combinate cu o fiabilitate termică și luminozitate ridicate, oferind noi oportunități și avantaje de cost pentru producătorii de automobile și proiectanții de aplicații bazate pe lumină.

“Adăugarea gamei de produse de la Osram Opto Semiconductors mărește și mai mult dimensiunea ofertei de produse semiconductoare a companiei Farnell”, spune Lee Turner, Global Head of Semiconductors and Single Board Computing at Farnell: “Osram este un jucător cheie în piața semiconductoarelor optoelectronice, iar această nouă relație oferă clienților din zona inginerilor proiectați (Design Engineer) accesul la tehnologia de ultimă oră pentru a-și construi proiectele lor, ajutându-i să obțină un avantaj competitiv în ceea ce privește concurența lor”.

Produsele Osram Opto Semiconductor sunt acum disponibile de la Farnell în EMEA, Newark în America de Nord și element14 în APAC.

Premier Farnell
https://www.premierfarnell.com
https://www.avnet.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu