SCHURTER este un furnizor strategic pentru Bürklin

by donpedro

Bürklin Elektronik și SCHURTER Electronic Components își consolidează și extind parteneriatul lor de peste 40 de ani. Suplimentar gamei largi de produse din domeniul dispozitivelor de protecție, a prizelor și a sistemelor EMC și de intrare, SCHURTER are o experiență profundă atât în ceea ce privește tipurile de aplicații cât și domeniile de aplicare. Bürklin, la rândul său, contribuie cu o rețea extinsă de distribuție și foarte multe cunoștințe de tip ‘design-in’ și servicii pentru un parteneriat strategic.

Prin această extindere a afacerilor, compania Bürklin își consolidează rețeaua de distribuție în Europa, cu un partener strategic important, subliniind astfel poziția sa semnificativă pe piață, în special în domeniul componentelor electromecanice. Bürklin a acordat companiei SCHURTER statutul de “furnizor preferat”, ca recunoaștere a multor ani de cooperare de succes. Diversitatea produselor de la SCHURTER permite Bürklin să se concentreze pe un furnizor important de componente de intrare și de alimentare.

Bürklin este unul dintre principalii distribuitori de servicii pentru componente electronice, automatizări, componente mecanice și echipamente la locul de muncă din Europa. Compania se concentrează pe distribuția de componente electronice de înaltă calitate necesare inginerilor din centrele de cercetare-dezvoltare, tehnicienilor de întreținere, studenților, precum și unei varietăți de alte grupuri de clienți din diverse industrii. Pentru a răspunde cerințelor clienților, Bürklin, cu sediul central situat în apropierea orașului München, dispune de echipe de vânzări extrem de calificate, pregătite pentru a oferi suport tehnic local sau la nivel European. Pe plan internațional, în Brazilia, compania și-a format o echipă de vânzări internaționale pentru a acoperi piața sud-americană.

De 65 de ani, această afacere de familie deține servicii de primă clasă și un nivel ridicat de competență comercială specializată.

Actuala gamă de produse cuprinde în prezent peste 1.5 milioane de produse și continuă să aibe o creștere dinamică. Toate produsele sunt în stoc și pot fi expediate “peste noapte”. Articole pot fi, de asemenea, achiziționate printr-o scurtă notificare, precum comenzile speciale. Bürklin livrează cantități mici, începând cu 1 piesă pentru montare individuală, precum și cantități medii pentru asamblarea automată.

Bürklin se concentrează în mod constant asupra comerțului electronic. Dispunând de facilitățile online de tip e-procurement, e-shop precum și de posibilitățile de comandă și de colectare electronică, toți clienții se bucură de un grad sporit de rentabilitate și de servicii individuale.

Experiența și cunoașterea dobândite de-a lungul celor 65 de ani de activitate ai companiei Bürklin garantează că nevoile clienților sunt îndeplinite rapid și fiabil. Prin urmare, gama de produse este întotdeauna actualizată și conține produse de înaltă calitate – precum și cele de la SCHURTER.

SCHURTER este unul dintre cei mai importanți inovatori și producători de componente electrice și electronice din lume. Se pune accentul pe surse sigure de alimentare și pe un mod simplu de operare al dispozitivelor. Gama largă de produse include soluțiile standard din domeniul dispozitivelor de protecție, prizelor și conectorilor, produselor EMC, comutatoarelor, sistemelor de intrare, serviciilor electronice și soluțiilor de sistem. Rețeaua mondială de reprezentanțe garantează livrări sigure și servicii profesionale.

Bürklin | www.bürklin.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu