Comutatorul cu afișaj configurabil CDS1 de la Schurter este disponibil acum la Bürklin

by donpedro

A apărut o nouă generație de comutatoare inteligente bazate pe tehnologia “touch” capacitivă. Operarea intuitivă prin glisarea verticală sau orizontală cu degetul, rotirea sau atingerea ecranului tactil sunt funcționalități pe care le regăsim la telefoanele inteligente și care satisfac, în același timp, gusturile consumatorului modern.

Utilizatorul decide ce să afișeze (sau să activeze) prin glisarea cu degetul a display-ului rotund contruit în tehnologie OLED; posibilitățile de personalizare ale dispozitivului sunt limitate doar de imaginația utilizatorului. Toate funcțiile sunt configurabile, fără restricții. Spațiul de afișare poate fi modificat continuu, prin simboluri sau imagini, realizate cu ajutorul tastelor soft. Aspectul vizual poate fi de asemenea, îmbunătățit prin adăugarea unui inel decorativ din aluminiu.

Dispozitivul de intrare (comutatorul) cu display configurabil CDS1 are funcții care pot fi controlate prin unitatea de comandă al mașinii clientului. Datele de intrare ale utilizatorului se introduc prin mișcări cunoscute ale degetelor, cum ar fi atingere, glisare, sau rotire. De asemenea, pot fi atribuite funcții individuale fiecăreia dintre cele cinci taste programabile. Fiecare tastă soft (programabilă) oferă și opțiunea de iluminare din spate prin culori RGB, rezultând astfel diverse moduri de iluminare: constante, intermitente sau pulsatorii.

Nu este necesar un sistem de operare. Cu simulatorul de software al mașinii – care necesită Windows 7 sau o versiune superioară – puteți obține rapid o prezentare generală a tuturor funcțiilor. Acest software poate fi folosit pentru a simula atât un control al mașinii în site-ul de producție al clientului cât și pentru a testa funcțiile touch.

Toate dispozitivele de intrare – Schurter CDS1 – sunt disponibile direct din stoc de la www.bürklin.com începând cu numărul de ordine: 11G8660.

Bürklin | www.bürklin.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu