Putere pentru IoT

by donpedro

Seriile RAC15-K și RAC20-K sunt module AC/DC cu montare pe PCB cu pierderi de energie ultra-reduse, în special în condiții de sarcină ușoară. Acest lucru le face ideale pentru operarea de tip mereu pornit și mod de așteptare, necesare pentru dispozitive casnice inteligente și IoT.

Modulele sunt bazate pe cele mai recente tehnologii de putere integrată, randamentul atingând un nou nivel, permițând o putere de 20W într-un proiect cu amprenta de 2×1”. Aceste convertoare AC/DC dispun de o tensiune de intrare universală în plaja 85Vac până la 264Vac, pentru utilizare pe plan mondial și corespund certificărilor de siguranță internaționale pentru standardele industriale AV și ITE, precum și pentru uz casnic.

RAC15-K și RAC20-K operează într-un domeniu de temperatură de la -40°C la +80°C și oferă ieșiri single cu protecție completă, între 5 – 48Vdc, precum și ieșiri duale de 12 și 15Vdc. La comandă, sunt disponibile opțional, versiuni cu cablu pentru instalare în afara plăcii de circuit. RAC15/20-K se comportă bine în limitele EMC clasă B, fără necesitatea unor componente externe. La CODICO sunt disponibile acum mostre.

Dacă doriți să aflați mai multe informații, vă invităm să intrați în legătură cu contactul dvs. CODICO, dl. Gergely Balogh.

Gergely Balogh | Tel: +36 308 670 687
Gergely.Balogh@codico.com | www.codico.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu