Compania Leuze electronic nominalizată la “Best of Industry Award 2019”

by donpedro

Cu funcția cortinelor de protecție “Smart Process Gating” pentru procese de muting, care nu mai implică folosirea senzorilor suplimentari, Leuze electronic s-a calificat în 2019 GIT Security Award pentru obținerea titlului de “Best of Industry Award 2019”.

În 2019, premiile “Best of Industry” vor fi prezentate pentru a patra oara de către “MM Maschinenmarkt”. Un juriu de experti și comunitatea de specialiști online acordă acest premiu pentru produse excepționale și concepte inovatoare. Printre nominalizați sunt produse și tehnologii de la companii care deja au premii în industrie. Cititorii/utilizatorii și experții din juriu au fiecare o decizie de 50% în alegerea câștigătorului. Juriul constă în experți din industrie și cercetare, precum și jurnaliști de specialitate de la “MM Maschinenmarkt”. Leuze electronic a fost nominalizată pentru 2019 GIT Security Award la categoria “Safe Automation” cu funcția ino­vatoare “Smart Process Gating”. Acesta este un nou concept Leuze electronic, bazat pe cortinele de siguranță MLC, care protejează personalul în cazul benzilor transportoare de materiale, într-un mod mai economic, simplu și sigur. De exemplu, în intralogistică, precum și în industria auto sau de împachetare, materialele de pe conveioare trebuie protejate de acces neautorizat folosind senzori optici de siguranță. Anterior, procesele de muting care implicau utilizarea senzorilor de muting, erau necesare pentru indentificarea momentului în care materialele ajungeau în apropierea unei arii de siguranță. Metoda SPG (Smart Process Gating) realizată de Leuze electronic este o alternativă inovatoare care elimină senzorii de muting. Bazată doar pe cortinele de siguranță MLC, sistemele de siguranță și conveioarele pot fi construite mai compact.

Controlarea procesului în intralogistică folosind Smart Process Gating

Riscul nealinierii sau defectării senzorilor de muting este eliminat, la fel sunt eliminate costurile de mentenanță și service. Mai mult, costurile de achiziție, cablarea și riscul manipulării sunt reduse. Cu SPG, primul semnal vine de la partea de control proces (PLC), iar al doilea semnal este generat chiar de aria de siguranță a cortinei. Smart Process Gating presupune o bună cunoaștere a procesului, astfel încât semnalele de control proces necesare să fie disponibile în intervalul de timp necesar. Cortinele de siguranță MLC 530 cu Smart Process Gating (SPG) sunt certificate TÜV pe partea de siguranță la locul de muncă. Nivelul de performanță care poate fi obținut cu această soluție depinde și de sistemul de control folosit: PL d (cu sistem stantard) sau PL e (cu un PLC de siguranță). Votul online a început în data de 25 Martie.
Cei interesați pot vota favoritul și pot câștiga premii accesand linkul: www.maschinenmarkt.de/best-of-industry/voting.

www.oboyle.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu