Farnell prezintă gama completă de produse “AI” prin adăugarea de noi pagini web de tehnologie

by donpedro

Farnell, Distribuitorul de Dezvoltare, a anunțat lansarea pe site-ul său a unei resurse online dedicate Inteligenței Artificiale (AI – Artificial Intelligence). Noile pagini acoperă o varietate de subiecte începând de la noțiuni de bază și tipuri de aplicații privind Inteligența Artificială până la descrieri ale produselor specifice AI, inclusiv o gamă largă de produse AI disponibile în exclusivitate la Farnell.

Analizele bazate pe Inteligența Artificială precum și statisticile în timp real de astăzi ajută la modernizarea sau transformarea afacerilor din industrii diverse, de la logistică și asistență medicală la industria auto sau alte activități producție. Noile pagini de tehnologie AI ale companiei Farnell vor ajuta clienții să afle mai multe despre AI, să exploreze gamele unice de produse specifice AI și să aibă acces la asistență pentru a alege cele mai bune soluții pentru a-și îndeplini cerințele de proiectare.

Un element important al ofertei Farnell AI este Configuratorul AI – un instrument interactiv care permite inginerilor să determine rapid cele mai potrivite produse și soluții pentru proiectele lor din domeniul AI. Acesta identifică (de la o gamă largă de furnizori) plăcile de dezvoltare, senzorii și software-ul care răspund cel mai bine nevoilor aplicației introduse. Astfel, utilizatorii pot să selecteze cu încredere cele mai potrivite produse și să obțină rapid rezultate optime pentru accelerarea dezvoltării fără a mai avea nevoie de cercetări inutile și de multe ori consumatoare de timp.

În plus, noile produse AI, disponibile în exclusivitate la Farnell, includ:

  • Smartedge Agile: Disponibil exclusiv la Farnell, acest dispozitiv IoT end-to-end oferă inginerilor de proiectare posibilitatea de a implementa inteligență artificială (AI) și securitate de margine. Smartedge Agile este o soluție hardware certificată, care integrează o stivă software completă pentru a oferi inteligență de margine.
  • Ultra 96: Disponibilă exclusiv la Farnell, aceasta este o platformă care poate simplifica tehnologia de învățare automată. Ultra96 este o platformă de dezvoltare bazată pe arhitectura Arm, aceasta include sistemul Xilinx Zynq UltraScale MPSoc și este conformă cu specificația Linaro 96 boards.

“Dat fiind că tehnologia AI se află încă într-un stadiu relativ incipient în ceea ce privește aplicațiile sale potențiale și pătrunderea pe piață, oportunitățile de aplicare sunt larg deschise pentru clienți, aceștia putând să exploreze diverse posibilități și să dezvolte idei și produse noi”, a spus Cliff Ortmeyer, Director Global – Marketing de produs și Soluții de dezvoltare la Farnell. “Noile noastre pagini de tehnologie AI vor oferi o resursă valoroasă pe care utilizatorii și dezvoltatorii o pot folosi ca punct de plecare pentru proiectele lor.”

Paginile de tehnologie AI pot fi găsite pe site-urile Farnell pentru EMEA, Newark America de Nord și element14 Asia Pacific.

Premier Farnell
https://www.premierfarnell.com
https://www.avnet.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu