Câștigați un kit de evaluare SAM R34 Xplained Pro LoRaWAN

by donpedro

Kitul de evaluare SAM R34 Xplained Pro de la Microchip este o platformă hardware utilizată pentru a testa sistemul de mică putere ATSAMR34 LoRa® Sub-GHz SiP, creat pentru a permite conectivitate wireless pe distanțe lungi și pentru a extinde durata de viață a bateriei.
Familia înalt integrată LoRa SiP combină un microcontroler pe 32-biți cu consum ultra redus de putere, un transceiver RF LoRa sub-GHz și o stivă software, fiind susținută, totodată, de proiecte de referință certificate și de interoperabilitatea dovedită cu furnizorii importanți de rețele și porți de rețea LoRaWAN™, pentru a simplifica în mod cert întregul proces de dezvoltare cu hardware, software și suport tehnic. Dispozitivele oferă, de asemenea, cel mai mic consum de putere din industrie în modurile inactive (sleep), oferind o durată de viață extinsă a bateriei în nodurile IoT la distanță.
Susținut de platforma de dezvoltare integrată Atmel Studio, kitul oferă acces facil la caracteristicile ATSAMR34 și explică modul de integrare a dispozitivului într-un proiect personalizat. Această placă certificată FCC, ISED și RED nu este doar o platformă de evaluare, ci și un excelent proiect de referință pentru dezvoltarea de aplicații LoRa cu noduri finale (end-node) bazate pe SAMR34.
Acest kit este susținut de Atmel Studio, o platformă de dezvoltare integrată, care oferă exemple de aplicații predefinite. Kitul oferă, de asemenea, acces facil la diferitele caracteristici ale dispozitivului ATSAMR34J18B și oferă periferice suplimentare pentru a extinde caracteristicile plăcii și pentru a ușura dezvoltarea unor proiecte personalizate.

Pentru a avea șansa de a câștiga un kit de evaluare SAM R34 Xplained Pro în valoare de 98.50 USD, vizitați pagina: http://page.microchip.com/ElecAzi-SAMR34.html și introduceți datele voastre în formularul electronic.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu