Premier Farnell anunță lansarea unui nou instrument online – Embedded Hub

by donpedro

Premier Farnell, distribuitorul de dezvoltare, anunță lansarea Embedded Hub, o resursă online dedicată care oferă suport complet inginerilor proiectanți de sisteme embedded în toate etapele de dezvoltare ale proiectului. Embedded Hub poate fi accesat de pe site-ul Farnell Element14 și a fost prezentat la standul Farnell element14 din cadrul expoziției Embedded World din Nürnberg, Germania (26-28 februarie 2019), Hala 1, Stand 370.

Hub Embedded oferă inginerilor suport pentru etapele de dezvoltare ale proiectului lor în patru domenii principale: Cercetare, Proiectare, Prototip și Test & Unelte – fiecare nivel oferind acces instantaneu la resurse, care includ fișe tehnice de produs, note de aplicații, cărți albe și link-uri către un conținut relevant pe comunitatea element14 (element14 Community). Această “călătorie în proiectare” oferă dezvoltatorilor posibilitatea să traverseze domenii ale cunoașterii necesare în toate etapele de proiectare ale unui produs. Un proiectant care caută microprocesoare sau dispozitive programabile va fi, de exemplu, orientat către componentele asociate, cum ar fi memoria, managementul de putere, dispozitivele I/O sau conectorii, care ar fi necesare pentru finalizarea proiectului.

Dezvoltatorii pot accesa, de asemenea, informații despre:

  • Kituri de dezvoltare, computere pe o singură placă (SBC) și instrumente software asociate, cum ar fi compilatoare, OS, middleware și instrumente EDA/CAD, cu date complete și suport, disponibile pentru un acces facil.
  • Dezvoltarea de proiecte embedded pentru aplicații specifice, cum ar fi Internetul Lucrurilor, automatizarea și controlul industrial și alte informații despre wireless, detecție, managementul puterii, controlul motorului, aplicații de iluminare și afișare sau soluții complete de ultimă oră bazate pe Inteligență Artificială.

“Premier Farnell dispune de cea mai cuprinzătoare ofertă de produse embedded și instrumente necesare inginerului de proiectare, din piața serviciilor de distribuție de înaltă calitate”, spune Ankur Tomar Regional Solutions Marketing Manager la Premier Farnell și Farnell element14. “Am investit în înțelegerea clienților noștri și a provocărilor cu care aceștia se confruntă în etapele lor de proiectare, astfel încât să putem oferi suport în profunzime, de la resurse și hardware la soluții software, pentru a accelera procesul de proiectare și a-i ajuta să-și aducă produsele lor pe piață mai repede ca niciodată.”

Pentru a accesa Embedded Hub din site-ul Farnell element14, vizitați: https://uk.farnell.com/embedded-hub

Embedded Hub este, de asemenea, disponibil și în limba Germană la adresa: https://de.farnell.com/embedded-hub.

Premier Farnell Ltd | www.premierfarnell.com
Farnell element14 | http://farnell.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu