Descentralizare la cel mai înalt nivel

by donpedro

Cube67 în acțiune

Cube67 produs de Murrelektronik este un sistem fieldbus modular creat să ofere instalare perfectă și descentralizare. Este proiectat flexibil pentru a reprezenta soluția optimă pentru orice aplicație fiind conform claselor de protecție IP20 până la IP69K.

Cube67 oferă funcționalități excelente, conexiuni ușoare, o construcție integral turnată, robustă și compactă, precum și intrări și ieșiri multifuncționale. Modulele pot fi instalate în apropierea imediată a senzorilor și actuatorilor.

Tehnologia bazată pe un singur cablu conectează modulele la nodul de magistrală din teren, transferând atât date, cât și putere. Funcțiile extinse de diagnosticare permit o transparență maximă. Numărul de terminale din dulapul de comandă este redus considerabil prin descentralizare (mutarea modulelor fieldbus în câmp), eliberând spațiu.

Sistemul fieldbus Cube67 permite schimbarea magistralei fără schimbarea sistemului: conceptele de instalare pot fi implementate independent de conceptele de control existente. Selectați simplu modulul de magistrală cu protocolul fieldbus dorit; Murrelektronik poate furniza noduri de magistrală pentru cele mai comune sisteme fieldbus.

Soluțiile Cube67 asigură un raport cost-beneficiu maxim pe toată durata de funcționare a unui echipament industrial printr-un design simplificat, montare rapidă, punere în funcțiune fără erori și maximizare a duratei de funcționare a sistemului pentru o funcționare productivă.

 

Murrelektronik GmbH
Tel.: +43 1 7064525-0 | Fax: +43 1 7064525-300
info@murrelektronik.at
www.murrelektronik.ro

Aurocon_EA0714_Murr_Logo

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu