Aprofundați-vă cunoștințele în domeniul amplificatoarelor operaționale cu ajutorul noii cărți electronice (e-book) lansate de Mouser Electronics și Texas Instruments

by donpedro

Mouser Electronics, Inc. și Texas Instruments (TI) anunță o nouă carte electronică dedicată versatilității și puterii de proiectare a amplificatoarelor operaționale (op amps). În cartea intitulată ”Soluții de amplificare care răspund unei serii de nevoi de proiectare” (Amplifier Solutions that Answer a Range of Design Needs), experții de la Mouser și TI investighează numeroasele utilizări ale cip-urilor în lanțul de semnale analogice.

Noua carte electronică explorează mai multe subiecte importante – inclusiv avantajele amplificatoarelor cu zero drift, amplificatoarelor nanopower din aplicațiile IoT (Internet of Things) și amplificatoarelor audio în clasă D din sistemele auto de infotainment – toate oferind informații cheie în multe tipuri și utilizări de amplificatoare operaționale.

Soluțiile de amplificare de la Texas Instruments cuprind o gamă largă de dispozitive, inclusiv amplificatoare operaționale, comparatoare, amplificatoare instrumentale, amplificatoare diferențiale, amplificatoare cu detecție de curent, amplificatoare programabile și amplificatoare cu câștig variabil, plus amplificatoare cu funcție specială. Aceste produse au o tensiune de decalaj (offset) redusă, zgomot redus, mică putere, lățime de bandă largă, amprentă redusă și chiar cost optimizat.

Pentru a citi această carte electronică accesați pagina:  www.mouser.com/news/ti-amplifiers-ebook/mobile/index.html.

Mouser Electronics | www.mouser.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu