A apărut cea de-a cincea ediție a manualului despre inductanțe editat de Würth Elektronik eiSos: “Trilogy of Magnetics”

by donpedro

Würth Elektronik eiSos anunță publicarea celei de-a cincea ediții a popularului manual Trilogy of Magnetics“. Manualul, puternic axat pe soluții practice, se bazează pe circuite de aplicație, pe selectarea componentelor pasive și pe recomandările care privesc aspectele EMC.

Cartile “Trilogy of Magnetics” sunt împărțite în următoarele secțiuni: “Principii de bază” – aici fiind descrise cele mai importante legi și principii fizice ale componentelor inductive, diagrame de circuite echivalente și modele de simulare pentru a oferi cititorului o imagine de ansamblu a principiilor fundamentale din această parte a electronicii. “Componente” – această secțiune prezintă componentele inductive cu proprietățile lor particulare și domenii specifice de utilizare: componente EMC, inductoare, transformatoare, componente HF, supresoare de vârfuri de tensiune, materiale de protecție și condensatoare. Secțiunea “Aplicații” continuă să ofere cititorului o imagine de ansamblu cuprinzătoare a principiilor circuitelor de filtrare, precum și numeroase aplicații industriale, însoțite de descrieri detaliate ale instalațiilor originale.

Noi puncte de interes
Pe lângă principiile importante ale componentelor inductive, această a cincea ediție revizuită oferă, de asemenea, o privire detaliată asupra simulării. În această secțiune, aspectele teoretice tratate în secțiunile precedente sunt reunite pentru a ilustra mai bine relațiile dintre ele. Aceasta include o prezentare a principiilor de filtrare care a fost extinsă pentru a include aplicații în intervale de frecvență mai ridicată, circuite echivalente de transformatoare, porturi Ethernet și Power-over-Ethernet, noțiuni de bază privind sursa de alimentare în comutație și transmisia wireless de putere, precum și principii RF de bază.

Versiunea în limba engleză a manualului Trilogy of Magnetics, va fi disponibilă pentru suma de 49 Euro. Ediția germană, intitulată “Trilogie der induktiven Bauelemente”, va fi publicată în 2019.

Würth Elektronik eiSos | www.we-online.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu