Noua generație Z-Wave 700 se lansează pe platforma Gecko Wireless de la Silicon Labs

by donpedro

Silicon Labs lansează noua generație Z-Wave® 700 pe platforma Wireless Gecko (https://www.silabs.com/products/wireless/wireless-gecko-iot-connectivity-portfolio), cea mai cuprinzătoare soluție hardware și software de conectivitate din industrie pentru Internetul Lucrurilor (IoT). Noua platformă ”smart home” se bazează pe securitatea S2 oferită de tehnologia Z-Wave și pe interoperabilitate prin îmbunătățirea eficienței energetice, prin adăugarea de performanțe mai ridicate și capabilități RF într-o gamă mai cuprinzătoare. Utilizând platforma Wireless Gecko, Z-Wave 700 permite dezvoltatorilor să creeze noi clase de produse pentru case inteligente, mai mici, la un cost mai redus și cu un timp mai scurt de lansare pe piață.
Z-Wave 700 combină o platformă puternică bazată pe un procesor ARM® cu multă memorie pe cip pentru a permite o putere de calcul distribuită până la marginea rețelei și o includere sigură de dispozitive în mai puțin de o secundă. Platforma Z-Wave 700 este foarte eficientă din punct de vedere energetic, oferind o durată de viață de 10 ani a bateriei de tip monedă și permițând mai multe aplicații cu senzori fără fir. Performanța RF îmbunătățită extinde gama de dispozitive Z-Wave 700 dincolo de limitele tradiționale, până la marginea proprietății precum și în interiorul unei vile cu mai multe etaje.
Z-Wave 700 se bazează pe caracteristicile principale ale tehnologiei Z-Wave pentru a permite interoperabilitatea cu mii de dispozitive și pentru a asigura cea mai bună securitate în clasă, cu Security 2 (S2) încorporat. Z-Wave 700 include, de asemenea, SmartStart, oferind o modalitate ușoară de a crea și configura automat rețele Z-Wave pentru succesul instalării instantanee a dispozitivelor.
Fără cerințe pentru filtre SAW regionale sau memorie externă, Z-Wave 700 oferă o singură unitate de stocare (SKU) pentru o logistică mai ușoară și un cost global eficient. Prin reducerea costurilor listei de materiale (BOM), Z-Wave 700 accelerează dezvoltarea de produse destinate caselor inteligente în toată lumea.
Silicon Labs oferă o gamă largă de instrumente de dezvoltare pentru a permite o proiectare mai ușoară și mai rapidă a produselor inteligente. Inginerii proiectanți beneficiază de kituri de dezvoltare cu costuri scăzute, de unelte de vizualizare a profilurilor energetice și de programe gata-făcute pentru rețele cu cod de referință certificat, minimizând timpul de lansare de la faza de prototip la produsul final. Proiectanții pot folosi, de asemenea, suita de dezvoltare a aplicației Silicon Labs – Simplicity Studio – (https://www.silabs.com/products/development-tools/software/simplicity-studio) pentru accesul cu un singur clic la toate instrumentele software de care au nevoie pentru a simplifica proiectele bazate pe Z- Modele Wave 700.

Silicon Labs | www.silabs.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu