Câștigați un kit de evaluare ATmega4809 Xplained Pro (ATmega4809-XPRO)

by donpedro

Kitul de evaluare ATmega4809 Xplained Pro este o platformă hardware pentru evaluarea microcontrolerului (MCU) ATmega4809 AVR®. Suportat de platforma de dezvoltare integrată Atmel Studio, kitul oferă acces facil la caracteristicile ATmega4809 pentru a înțelege pe deplin cum să integreze dispozitivul într-un proiect personalizat.
ATmega4809 este un microcontroler cu procesor AVR® pe 8 biți, cu multiplicator de hardware – care rulează până la 20MHz, oferă până la 48 KB de memorie Flash, 6 KB SRAM și 256 octeți de EEPROM fiind disponibil în capsule de 48 de pini. Seria utilizează cele mai recente periferice independente de nucleu (CIP – Core Independent Peripherals) cu un consum mic de putere, incluzând în același timp un sistem pentru gestionarea evenimentelor (Event System), funcții analogice inteligente și periferie avansată.
Kitul de evaluare ATmega4809 Xplained Pro dispune de un soclu compatibil microBUS™, care permite adăugarea facilă a senzorilor, actuatoarelor sau a interfețelor de comunicații de la biblioteca extinsă de plăci clic (Click board) produse de Mikroelektronika. Kiturile de extensie Xplained Pro oferă periferice suplimentare pentru a extinde caracteristicile plăcii și pentru a ușura dezvoltarea unor proiecte personalizate.
Kiturile de evaluare pentru seria Xplained Pro MCU includ pe placă un depanator (EDBG – Embedded Debugger) pentru a elimina necesitatea unor instrumente externe de programare sau depanare a microcontrolerului ATmega4809. Kitul suportă periferice suplimentare pentru a extinde caracteristicile plăcii cu ajutorul kiturilor de extensie Xplained Pro și plăcilor clic compatibile MikroElektronika mikroBUS™.

Pentru a avea șansa de a câștiga un kit de evaluare ATmega4809 Xplained Pro (ATmega4809-XPRO), accesați http://page.microchip.com/ElectAzi-ATmega.html și introduceți datele voastre în formularul online.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu