Tehnologia INICnetTM simplifică rețeaua de infotainment pentru automobile oferind suport pentru Ethernet, audio și video printr-un singur cablu

by donpedro

Microchip anunță cea mai eficientă soluție de rețea pentru infotainment din industrie, care suportă toate tipurile de date, inclusiv audio, video, control și Ethernet, printr-un singur cablu. Tehnologia INICnet (Intelligent Network Interface Controller networking) este o soluție sincronă și scalabilă care simplifică în mod semnificativ sistemele audio și de infotainment, oferind o implementare fără probleme în vehicule care dispun de arhitecturi de sistem orientate pe Ethernet.

Deoarece sunetul este o caracteristică importantă a infotainmentului în vehicule, tehnologia INICnet oferă flexibilitate completă prin sprijinirea unei varietăți de formate audio digitale cu mai multe surse și ieșiri.Tehnologia INICnet oferă, de asemenea, comunicații de pachete de date de mare viteză, cu suport pentru transferul de fișiere, actualizări de software Over-The-Air (OTA) și diagnosticări ale sistemului prin protocoale Ethernet standard. Astfel, tehnologia INICnet sprijină integrarea perfectă a managementului de sistem bazat pe IP (Internet Protocol) și a comunicațiilor de date, împreună cu transportul foarte eficient al fluxurilor de date. Tehnologia INICnet nu necesită elaborarea și acordarea de licențe pentru protocoale suplimentare sau stive software, reducând costurile de dezvoltare, efortul și timpul.

Tehnologia INICnet oferă o soluție standardizată care funcționează atât cu cablu UTP (Unshielded Twisted Pair) – cablu torsadat neecranat – la 50 Mbps, cât și cu cablu coaxial la 150 Mbps. Cu o latență scăzută și determinantă, tehnologia INICnet suportă implementarea unor aplicații complexe audio și acustice. Managementul integrat de rețea suportă rețele care variază de la două la 50 de noduri, precum și module fără procesor sau subțiri, unde nodul este configurat și gestionat de la distanță. Capabilitatea soluției Power over Data Line (PoDL) reduce costurile în ceea ce privește managementul de putere pentru microfoane și alte module slim. Nodurile pot fi aranjate în orice ordine, obținându-se același rezultat, orice nod din sistem putând comunica direct cu orice alt nod din sistem.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://www.microchip.com/inicnet

Microchip Technology   |   www.microchip.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu