Noul IoT Studio de la Digi-Key oferă simplitate maximă dezvoltatorilor IoT și furnizorilor de soluții

by donpedro

Digi-Key Electronics, distribuitor global de componente electronice, introduce un nou instrument de proiectare numit DK IoT Studio™. Acesta este un mediu integrat de dezvoltare (IDE), care are ca scop furnizarea unei modalități extrem de simple pentru dezvoltatori și furnizori pentru a crea soluții IoT. DK Studio IoT vă permite să treceți de la idee la prototip în câteva minute fără să scrieți vreun cod.

Noul instrument, dezvoltat în parteneriat cu Atmosphere IoT dispune de o interfață intuitivă pentru utilizator, cu funcționalități de tip drag-and-drop. Simpla ”tragere” a senzorilor, procesoarelor și a altor elemente de bibliotecă și aducere a lor în panoul de proiectare permite utilizatorului să facă conexiuni și să înceapă colectarea datelor și trimiterea lor către un dispozitiv mobil sau către cloud. DK Studio IoT generează, de asemenea, firmware-ul și codul de aplicație pentru web și mobil.

Pentru început, DK Studio IoT va conține sistemul SoC cu microcontroler ESP32 de la Espressif și kit-ul Rapid IoT de la NXP, urmând ca, trimestrial, să fie adăugați și alți furnizori de sisteme și platforme.

Alte beneficii notabile ale instrumentului includ:

  • Abilitatea de a crea și de a importa/exporta modele pentru proiecte care pot fi distribuite/personalizate
  • Utilizarea serviciilor Amazon Web Services (AWS)
  • Integrarea datelor într-o aplicație de la terți, într-un depozit de date sau într-o platformă cloud

Pentru mai multe informații, consultați blogul DK Studio IoT și vizitați pagina IoT Studio de pe siteul Digi-Key.

Digi-Key Electronics   |   www.digikey.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu