Conectori și conectivitate

by donpedro

Într-o lume în care conectivitatea are un rol determinant în transmiterea datelor, TE Connectivity vă propune o serie de conectori USB tip C, cu utilizare în aplicații variate: tablete, telefoane inteligente, computere și laptop-uri, centre de date, automatizări industriale, alimentatoare de curent, echipamente de iluminat etc.

Acest tip de conector standard are o priză cu carcasă din oțel inoxidabil și contacte din aliaj de cupru. Este versiunea USB cea mai nouă, cu un sistem de 24 de contacte. Are un design mai mic, compact, pentru a se integra perfect în dispozitivele mici, portabile cărora le-a fost destinat. Unul dintre avantajele majore pe care le oferă esta că poate fi conectat în orice sens este introdus, neavând o direcție impusă ca în cazul altor USB-uri tradiționale.

De asemenea, un alt avantaj, conferit de versiunea USB 3.1 folosită (reprezentând protocolul standard pentru conectorii USB tip C) este viteza de transfer date de 10Gbps față de precedenta USB 3.0 cu numai 5Gbps.

Conectorii USB-C realizați de TE Connectivity se folosesc cu ușurință, conexi­unea se realizează în orice direcție, viteza de transfer a datelor este de 10Gbps și, pentru un design robust, le-a fost adăugată o placă de fixare. Elimină orice interferență electromagnetică nedorită și furnizează printr-o singură conexiune transmisie de date audio, video și de energie. Prezintă compatibilitate reversibilă cu celelalte adaptoare USB.

Din această gamă face parte și modelul prezentat mai jos, aflat în oferta comercială a companiei Aurocon COMPEC.

Conector Seria 2129691-1 USB C tip mamă – RS909-7110
Montare pe PCB
Material contacte: aliaj cupru
Versiune USB: 3.1
Voltaj: 30V

Pentru mai multe informații accesați https://ro.rsdelivers.com

Pentru comenzi, oferte sau alte informații adiționale despre produsele din oferta COMPEC, contactați-ne la numărul de telefon: 021 304 62 33 sau la adresa noastră de email: compec@compec.ro.

Autor:
Adina Daczo

COMPEC-lOGOAurocon Compec
www.compec.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu