Allegro a prezentat la electronica 2018 soluții inteligente privind viitorul tehnologiilor în domeniul automobilelor și al aplicațiilor de detecție

by donpedro

Noul senzor de curent fără nucleu – ACS37650 – oferă economii substanțiale de spațiu prin eliminarea necesității unui nucleu concentrator în aplicațiile de detecție a curentului de mare intensitate, cum ar fi invertoarele din vehiculele electrice. Dispozitivul programabil oferă sesizare în buclă închisă, cu zgomot extrem de scăzut și rezoluție ridicată și funcționează într-o gamă extinsă de temperatură necesară industriei auto.

De asemenea, au fost prezentate cele mai noi drivere pentru motoarele existente în sistemele cu pompe și ventilatoare pentru industria auto din portofoliul Allegro, acestea dispunând de un algoritm FOC încorporat (control vectorial) care asigură o funcționare ultra-silențioasă.

Oferta pentru aplicațiile solare de la Allegro (care include senzori de curent izolați galvanic pentru montare în tehnologie SMT, cum ar fi ACS724MA) este ideală pentru urmărirea punctului de putere maximă (MPPT – maximum power point tracking) și măsurarea curentului de intrare DC din sistemele fotovoltaice. În aplicația Allegro de la expoziția Electronica, modul de iluminare al LED-urilor poate indica fluxul de energie între panourile solare, puterea invertorului și starea rețelei electrice. Noul dispozitiv ACS71020 pentru monitorizarea inteligentă a puterii permite monitorizarea consumului energetic al sarcinii în timp ce se utilizează un număr minim de componente datorită izolației galvanice consolidate.

Allegro MicroSystems | www.allegromicro.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu