Mayku inventează prima fabrică de birou − FormBox

by donpedro

Dorința de a realiza lucruri pe cont propriu i-a făcut pe doi tineri și neliniștiți inventatori britanici, Ben Redford și Alex Smilansky, să lucreze la fuziunea dintre design și inginerie și să creeze în final FormBox, o imprimantă pe bază de vacuum care poate fi pusă pe birou, construită dintr-un simplu aspirator de uz casnic și câteva componente tehnice de la RS.

FormBox poate fi utilizată cu o gamă variată de materiale precum beton, plastic, argilă sau ghips, pentru a crea matrițe uimitoare în orice formă și dimensiune, cu aplicații în afaceri, proiecte, prototipuri sau hobby-uri.
Determinarea celor doi inventatori a făcut ca parteneriatul cu Mayku să fie un succes. Recent, RS Components a lansat FormBox în gama de produse comercializate, sprijinind astfel dorința celor doi de a oferi oamenilor obișnuiți abilitatea de a-și realiza produsele proprii.
Produsul Mayku, creat și dezvoltat la Londra a început să fie fabricat în China. Prima producție s-a vândut în 1.700 de exemplare, ajungând în prezent la peste 3.000 de exemplare vândute în lumea întreagă.

Transformați-vă modul de lucru utilizând FormBox de la Mayku!

Avantajele cheie sunt:

Simplu de folosit
Prototipare rapidă independentă
Suprafață mică, posibilități mari
Gamă variată de materiale
Un accesoriu pentru imprimanta 3D

 

Autor:
Adina Daczo
Aurocon Compec
www.compec.ro

COMPEC-lOGO

 

 

 

Aurocon COMPEC distribuitor autorizat RS Components
https://ro.rsdelivers.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu