De la idee până la lansarea pe piaţă suntem alături de dvs. pe toată durata procesului

by donpedro

Pe o piaţă care evoluează din ce în ce mai mult, nu mai este necesară acţionarea pe cont propriu; distribuitorii îşi folosesc din ce în ce mai mult experienţa la dezvoltarea, fabricarea şi comercializarea produselor pentru a sprijini noile companii care intră pe piaţă – iar experienţa acestora poate fi accesată în diverse moduri.
Luând drept exemplu Farnell element14, cu 900.000 de produse în stoc şi o experienţă de 80 de ani pe piaţă, compania deţine o înţelegere avansată a lucrurilor care pot duce la succesul sau eșecul unui produs. Indiferent dacă punctele critice sunt reprezentate de specificaţiile tehnice şi de funcţionalitate sau de elementele de bază legate de conformitate şi ambalare, înţelegem provocările pe care le întâmpină companiile de orice dimensiuni atunci când lansează produse pe piaţă, întrucât am întâlnit astfel de cazuri de-a lungul timpului.
Pentru cei mai mari dintre producători, aceste provocări pot consuma timp, producând întârzieri şi, adesea, pot necesita reproiectări, aceste aspecte nefiind însă în întregime neaşteptate, datorită experienţei acumulate prin realizarea repetată a procesului. Pentru companiile nou înfiinţate şi fabricanţii profesionişti aceste provocări pot da naştere unor situaţii decisive. Pentru echipele noi, cu personal redus, va fi dificil de acoperit întreaga arie de experienţă necesară în domeniu, sprijinul unui partener care poate aduce nivelul corespunzător de cunoştinţe la momentul oportun este de neprețuit pentru sporirea capacităţilor.
Aşadar, care este cea mai bună cale de a obţine tipul de sprijin de care aveţi nevoie pentru a vă pune produsul pe piaţă?

Colaboraţi direct cu un distribuitor pentru a vă dezvolta produsele pe parcursul întregului proces.
Un serviciu complet de proiectare şi fabricaţie poate valora foarte mult, permiţându-vă să vă concentraţi eforturile asupra a ceea ce faceţi cel mai bine, cum ar fi dezvoltarea suplimentară a produsului sau generarea de venituri.
Farnell element14 este una dintre companiile care aplică experienţa câştigată în mod direct, pentru a sprijini companiile nou înfiinţate şi fabricanţii profesionişti în procesul de punere pe piaţă a produselor acestora. Căutaţi un distribuitor care vă poate furniza nivelul corespunzător de sprijin – unii dintre aceştia vor oferi servicii flexibile, astfel încât să achiziţionaţi doar serviciile de care aveţi cu adevărat nevoie. Această asistenţă poate fi oferită în etapa de proiectare a produsului sau a dispunerii cablajului imprimat, la abordarea unui producător sau la proiectarea ambalajului, organizarea distribuţiei şi chiar informarea publicului despre produs prin marketing şi relaţii publice.
Compania-soră Farnell element14, Dragon Innovation, sprijină creatorii de produse pentru a trece de la proiectare şi prototipuri la producţia pe scară largă. Utilizând experienţa vastă de care dispune, aceasta poate ajuta clienţii să înţeleagă costurile şi planurile de fabricaţie, să identifice fabrici şi să gestioneze producţia pe măsură ce îşi extind activi­tatea. În special, organizaţiile îi pot permite utilizatorului să aibă o viziune mai clară asupra fluxului de numerar, a rapoartelor de rentabilitate şi a sistemelor de înregistrare pe tot parcursul procesului de fabricaţie.
Obţineţi acces la persoane aflate în situaţii similare: Întotdeauna este util să discutaţi cu alte persoane aflate în situaţii similare sau să apelaţi la volumul mare de experienţă furnizat de comunităţi online precum Comunitatea element14.
Această comunite (www.element14.com/community/ welcome) oferă o platformă pentru inventatori şi creatori care facilitează discuțiile privind capcanele lansării unui concept pe piaţă. Membrii pot obţine multe sfaturi şi informaţii valoroase în urma discuţiilor cu alți utili­zatori care fac, în egală măsură, eforturi asemănă­toare legate de dezvoltarea de concepte noi şi pătrunderea pe piaţă.
Accesaţi asistenţa tehnică şi acceleraţi procesul dvs. de proiectare cu kituri de dezvoltare: Dacă nu vă aflaţi într-un stadiu avansat, dar căutaţi o cale de a porni procesul, distribuitorii vă vor asigura asistenţa tehnică prin intermediul organizaţiilor de vânzări ale acestora. Colaborând cu un distribuitor de servicii de înaltă calitate, puteţi accesa asistenţa tehnică pentru a vă ajuta să alegeţi plăcile potrivite sau kiturile de dezvoltare pentru a accelera parcursul produselor dvs.
Personalizaţi o placă existentă: “Nu reinventaţi roata” – distribuitori precum Farnell element14, care proiectează şi fabrică, de asemenea, propriile plăci, vă pot ajuta să economisiţi timp şi resurse conexe prin personalizarea unei plăci deja existente. De exemplu, Farnell element14 poate personaliza placa Raspberry Pi, permiţându-vă să adăugaţi sau să eliminaţi funcţionalităţi pentru a o adapta necesităţilor dvs. de proiectare, dar fără a fi nevoie să porniţi de la zero.
Aplicaţi pentru a face parte dintr-un incubator: Există un număr tot mai mare de incubatoare disponibile al căror unic scop este de a accelera procesul iniţial de dezvoltare a produsului şi de a aduce produse pe piaţă. Avantajele acestor incubatoare, dacă puteţi lucra la proiectul dvs. în regim de program complet, sunt accesul la o reţea de mentori în afaceri, investitori, profesionişti hardware şi chiar potenţiali clienţi. Acest tip de serviciu este ideal în special pentru companiile nou înfiinţate care pot primi sprijin financiar pentru a avansa la nivelul următor. De asemenea, acestea pot fi puse în contact cu mentori care pot afecta substanţial rezultatele oricărui exerciţiu de dezvoltare de produs. Farnell element14 colaborează cu Startupbootcamp IoT | Londra, care a ajutat până în prezent 18 companii nou înfiinţate să îşi pună produsele pe piaţă.
Indiferent de provocările cu care vă confruntaţi, cheia este reprezentată de faptul că nu este nevoie să le soluţionaţi pe cont propriu – există un volum mare de experienţă disponibilă şi, alegând parte­nerul potrivit, drumul pe care îl aveţi de parcurs poate lua o traiectorie diferită. În calitate de distribuitor de dezvoltare, Farnell element14 caută să asigure sprijin clienţilor săi în cadrul oricărei etape în care se află aceştia – şi deţine cunoştinţe aprofundate care îi permit să ofere sprijin cu privire la toate aspectele de la proiectare la producţie.

Farnell element14 | https://ro.farnell.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu