Câștigați un kit de evaluare Microchip SAM L11 Xplained Pro

by donpedro

Kitul de evaluare Microchip SAM L11 Xplained Pro este ideal pentru evaluarea microcontrolerelor de consum ultra redus de putere – SAM L11 ARM® Cortex®-M23 precum și pentru prototiparea cu ajutorul acestora. Noul microcontroler SAM L11 oferă Arm TrustZone® pentru Armv8-M, un mediu programabil care asigură izolarea hardware între bibliotecile certificate, codul IP și codul aplicației. Microchip permite o securitate robustă prin inclu­derea capabilității de detecție a acțiunilor externe de pătrundere forțată în sistem (tamper) la nivel de chip, a unei încuietori securizate și a unei depozitări securizate care, combinată cu tehnologia TrustZone, protejează aplicațiile clienților atât de atacurile fizice cât și de cele de la distanță.
Kitul de evaluare SAM L11 Xplained Pro dispune de un soclu microBUS și conectori de extensie Xplained pro pentru extinderea dezvoltării cu plăci click de la Mikroelektronika și kituri de extensie Xplained pro. Kitul include, de asemenea, pe placă un depanator embedded integrat și un modul analog Xplained Pro (XAM) care poate fi utilizat cu instrumentul Data Visualizer pentru a monitoriza și analiza consumul de energie în timp real.
Kitul de evaluare Pro suportă toate microcontro­lerele SAM L10/11 prin mediul integrat de dezvoltare Atmel Studio 7 (IDE), IAR Embedded Workbench, Arm Keil® MDK, precum și Atmel START. Bibliotecile QTouch® Modular și 2D Touch Surface de la Microchip, precum și configuratorul QTouch sunt, de asemenea, disponibile pentru a simplifica dezvoltarea “touch”.

Pentru a avea șansa de a câștiga unul din cele două kituri de evaluare SAM L11 Xplained Pro oferite de Microchip, în valoare de $45 fiecare, accesați pagina: http://page.microchip.com/elecazi-saml11.html și introduceți datele voastre în formularul online.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu