Weidmüller își reînnoiește prezența în România

by donpedro

Brașov (România), Detmold (Germania), octombrie 2018.

Grupul Weidmüller, lider pe piața interna­țională în domeniul conectivității industriale și al auto­matizării, cu sediul în Detmold, Germania, a transformat recent reprezentanța din România într-o companie de grup cu denumirea de “Weidmueller SRL”. Această schimbare a statutului societății, consolidează prezența companiei Weidmüller în materie de vânzări la nivel internațional, cu precădere pe teritoriul de nord-est al Europei și în special în România și în țările vecine.

Regiunea de nord și de est a Europei este o regiune importantă pentru Grupul Weidmüller. Aceasta este una dintre cele mai vaste regiuni din zona de deservire în materie de vânzări a grupului, cu un portofoliu de clienți și parteneri importanți, din industriile și segmentele de interes ale companiei. Bucurându-se de o dezvoltare economică pozitivă, Europa de nord-est este de o importanță strategică pentru activitățile comerciale ale grupului Weidmüller. Noua companie fondată în România va fi responsabilă pentru toate conturile din țară iar clienții, furnizorii și partenerii vor beneficia de această dezvoltare, noua companie fiind destinată spre înțelegerea necesităților clienților locali din punct de vedere juridic și operațional.

José Carlos Álvarez Tobar, Directorul de marketing și vânzări al grupului, precizează: “Odată cu modificarea statutului de la reprezentanță la cel de companie de grup, Weidmüller își consolidează prezența globală și se poziționează mai aproape de clienți. Noua companie fondată susține strategia de dezvoltare în domeniul conectivității industriale, comunicării și digitalizării și reflectă angajamentul pe termen lung pe care îl are compania Weidmüller față de piețele din Europa de est.”
Weidmüller – partenerul dumneavoastră în conectivitate industrială
În calitate de specialiști experimentați, oferim clienților și partenerilor din lumea întreagă produse, soluții și servicii în mediul industrial al energiei, semnalelor și datelor. Cunoaștem provocările tehnologice de mâine și dezvoltăm în permanență soluții inovatoare, durabile și utile pentru nevoile individuale ale clienților noștri. Împreună, stabilim standardele în domeniul conectivității industriale.

Grupul Weidmüller cu unități de producție, organizații comerciale și reprezentanțe în peste 80 de țări, cu un efectiv de aproximativ 4.700 de angajați, a generat vânzări în valoare de 740 de mili­oane de euro în exercițiul financiar al anului 2017.

Weidmüller – Partenerul tău în conectivitate industrială
Let’s connect.

Pentru detalii suplimentare, accesați pagina web: www.weidmueller.ro sau apelați Weidmüller la numărul de telefon 0268 446 222.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu