ONEPASS DAY: It’s Time!

by donpedro
Pentru a nu pierde șansa de a fi la curent cu cele mai proaspete informații din domeniul testării, participați la o nouă ediție a tradiționalului eveniment organizat de ES Electronic Solution

Articol realizat de echipa ES Electronic Solution

Vineri, 19 octombrie 2018, ES Electronic Solution va organiza cea de-a 8-a ediție a celui mai important eveniment anual − ONEPASS DAY.
Ca întotdeauna, evenimentul va aborda tematici precum testare și automatizare, echipamente noi folosite în aceste domenii industriale, inovații prezentate de compania Concorezzo (MB) și, mai presus de toate, într-o lume care continuă să evolueze, va vorbi despre strategiile pe care încearcă să le pună în aplicare cu privire la nume­roasele oportunități avansate de cea de-a patra revoluție industrială.

Un format consolidat
Ca de obicei, și în acest an evenimentul va conține două părți: o sesiune teoretică și o sesiune practică. În prima parte a zilei vor fi abordate diverse teme: prezentarea noilor linii și echipamente de testare, de la noua linie OnePass la noua linie EASY2FUN, de la un simplu Mini-Computer la o tehnologie de testare de ultimă oră, de la sistemele de vizualizare offline până la integrarea roboților cu mașini ATE și multe alte subiecte interesante legate de fazele de testare. Ca întotdeauna, conferințele de dimineață ale evenimentului vor explora îndeaproape tehnologiile utilizate în industria producătorilor de echipamente și dispozitive electronice.

Sesiunea cu un pronunțat caracter practic este programată în cea de-a doua parte a zilei. În cadrul întâlnirilor de după-amiază, tehnicienii de la ES Electronic Solution vor prezenta sistemele/echipamentele utilizate, vor analiza caracteristicile tehnice ale acestora și vor oferi soluții la problemele întâmpinate de participanți în timpul activităților lor de producție, punând bazele discuțiilor tehnice și interacțiunilor profesionale cu aceștia, așa cum s-a întâmplat și în edițiile anterioare ale evenimentului.

Tehnicieni și specialiști, nu numai din Italia
Ca în fiecare an, evenimentul OnePass Day, este întotdeauna foarte motivant atât pentru numeroșii participanți specializați în zona de testare cât și pentru companiile partenere implicate la nivel național și internațional. Acest lucru se datorează ambițiosului proces de extindere a companiei Electronic Solution, acum și în România, pentru a-și spori prezența în piața est-europeană.

Participarea la eveniment este întotdeauna gratuită și va avea loc la Hotelul Devero din Cavenago Brianza.

Electronic-Solution_EA0317_LogoE.S. Electronic Solution
marketing@electronicsolution.it
www.electronicsolution.it

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu