Câștigați o placă Microchip SAMA5D2 Xplained Ultra

by donpedro

Placa Microchip SAMA5D2 Xplained Ultra este o platformă rapidă de prototipare și evaluare pentru seria de microprocesoare (MPU) SAMA5D2.
Seria SAMA5D2 este construită în jurul procesorului ARM Cortex-A5 de înaltă performanță și consum ultra-scăzut de putere. Procesorul Cortex A5 rulează până la 500MHz și dispune de motorul ARM NEON SIMD, 128kB L2 de memorie cache și de o unitate în virgulă mobilă. Acesta suportă me­morii multiple, inclusiv tehnologii de ultimă gene­rație, precum ar fi DDR3, LPDDR3 și QSPI Flash. Acesta integrează, de asemenea, periferice puternice pentru conectivitate (EMAC, USB, dual CAN, până la 10 UART-uri etc.) și aplicații de interfețe cu utilizatorul (controler TFT LCD, controlere tactile PCAP și rezistive, controler tactil, amplificator de clasă D, PLL audio, interfață senzor CMOS etc.).
Dispozitivele oferă funcții de securitate avansate pentru a proteja codul clientului și pentru a securi­za transferurile externe de date. Acestea includ ARM TrustZone, tamper (detecția acțiunilor externe de pătrundere forțată în sistem), stocare securizată a datelor, motor de criptare hardware, decriptare “on-the-fly” a codului stocat în memoria externă DDR sau QSPI și bootloader securizat.
Placa SAMA5D2 Xplained Ultra permite utilizatorilor, pe lângă evaluare și prototipare, să dezvolte proiecte de aplicații specifice. Placa include memo­rii eMMC și DDR3, precum și un set bogat de opțiuni de conectivitate.
O distribuție Linux împreună cu un pachet de programe vă permit să începeți cu ușurință dezvoltarea aplicațiilor voastre. Conectorii și plăcile de extensie permit o personalizare facilă și accesul rapid la carac­teristicile de vârf integrate, precum amplificatorul de clasă D sau controlerul tactil capacitiv (PTC).

Pentru a avea șansa de a câștiga o placă Microchip SAMA5D2 Xplained Ultra în valoare de $150, accesați:
http://page.microchip.com/eazi-sama5d2.html
și introduceți datele voastre în formularul online.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu