Câștigați o placă de dezvoltare SAMA5D27-SOM1-EK1 produsă de Microchip

by donpedro

Placa de dezvoltare SAMA5D27-SOM1-EK1 este o platformă rapidă de prototipare și evaluare pentru SAMA5D27-SOM1 care ajută la o dezvoltare ușoară a sistemelor bazate pe microprocesoare industriale.

Modulul ATSAMA5D27-SOM1, bazat pe procesorul SiP (System in Package) ARM® Cortex®-A5 ATSAMA5D27C-D1G-CU, simplifică foarte mult proiectarea prin integrarea pe o plăcuță de circuit imprimat (PCB) a mai multor module precum unitate de management a puterii, memorie non-volatilă de pornire (boot), Ethernet PHY și memorie DDR2 de mare viteză și consum mic de putere. SAMA5D27 SOM1 este construită pe un set comun de componente Microchip dovedite și limitează regulile de proiectare ale plăcii principale de aplicație, reducând atât complexitatea PCB-ului cât și costurile.

Aplicațiile bazate pe Linux au acces la setul extins de drivere, de arhitecturi middleware și de protocoale ale Microchip pentru piața embedded gratuită. Tot codul de dezvoltare Linux pentru sistemele SiP (System in Package) și SOM (System on Module) de la Microchip este susținut în comunitățile Linux.

Kitul conține o placă de bază cu modulul ATSAMA5D27-SOM1 lipit, care include un SIP ATSAMA5D27C-D1G-CU ce integrează o memorie DRAM DDR2 de 1-Git (128 MB).

Placa oferă o gamă largă de periferice, o interfață cu utilizatorul și opțiuni de extensie, incluzând doi conectori de interfațare mikroBUS™ click pentru a suporta plăcile MikroElektronika Click™ și o interfață PMOD™.

Pentru a avea șansa de a câștiga o placă de dezvoltare SAMA5D27-SOM1-EK1 de la Microchip, în valoare de $245, vizitați http://page.microchip.com/eazi-atsam.html și introduceți datele voastre în formularul online.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu