Digi-Key anunță lansarea bibliotecii KiCad versiunea 1.0

by donpedro

Digi-Key Electronics, distribuitor global de componente electronice, anunță că a introdus simbolul open source Digi-Key KiCad și biblioteca de amprente digitale versiunea 1.0 în GitHub Repository. Versiunea 1.0 este o etapă importantă pentru dezvoltarea bibliotecii, indicând faptul că biblioteca este “completă”, are toate caracteristicile majore și este considerată suficient de fiabilă pentru a fi utilizată de către ingineri, proiectanți și clienți.

Digi-Key a colaborat cu comunitatea de utilizatori KiCad pentru a îmbunătăți procesele de management a bibliotecii și includerea datelor în componente și a lucrat intens pentru a îmbunătăți calitatea simbolurilor și a amprentelor. Fiecare parte este îmbogățită cu descrieri Digi-Key, numere de identificare și mai multe date care permit o creare facilă a listei de materiale (BOM) precum și încărcarea lor în coșul de cumpărături Digi-Key sau în instrumentul BOM.

Pentru mai multe informații despre KiCad precum și despre portofoliul complet de instrumente EDA și de proiectare al companiei, vizitați site-ul Digi-Key.

Pentru mai multe informații accesați pagina Electronica Azi International – Digi-Key Electronics

Digi-Key Electronics | www.digikey.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu