Contrinex: Tester senzori cu port micro-USB

by donpedro

Oricare ar fi tipul senzorului, pentru o verificare rapidă a acestuia sau testarea în diverse situații, noul tester Contrinex reprezintă o unealtă esențială în automatizări.

Testerul livrează un curent de până la 100mA, funcționând perfect chiar și cu senzori mai performanți. Este ideal pentru verificarea senzorilor inductivi, capacitivi, optici sau ultrasonici, cu diverse tipuri de ieșiri (PNP, NPN, N.O., N.C. sau push-pull) și include detecție automată a ieșirii PNP/NPN. Pentru verificarea senzorilor inductivi, testerul are integrată o placă din oțel. Rezultatele testelor sunt indicate optic și acustic.

Noul model de tester a fost construit cu o interfață micro-USB, care permite reîncărcarea acumulatorului cu orice sursă pentru telefoane mobile. Bateria de 9 V LiPo este inclusă. Cu o capacitate de 600 mAh, aceasta suportă utilizare continuă timp de 2 ore la 50 mA. Starea bateriei este indicată printr-un LED. Testerul se închide automat după 120 secunde, timp suficient pentru învățarea, configurarea și testarea unui senzor.

www.oboyle.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu