Soluții inteligente pentru electronica de putere

by donpedro

Würth Elektronik eiSos participă la PCIM Europe din Nürnberg – cea mai importantă expoziție internațională de electronică de putere, tehnologie inteligentă de comandă, energie regenerabilă și management energetic – între 5 și 7 iunie 2018. La standul 229 din Hala 7, producătorul de echipamente electronice și componente electromecanice prezintă patru domenii tematice: soluții discrete de management energetic (module de putere și alimentare wireless), LED-uri, EMC și produse electromagnetice.

WE-HCF – inductor SMD de curent ridicat — Sursa imaginii: Würth Elektronik eiSos

Cele mai importante produse includ inductorul SMD de curent ridicat de înaltă performanță WE-HCF, bobinele șoc WE-CMBNC și WE-TPB HV cu compensare de curent, precum și bobina șoc de putere WE-XHMI cu conductor plat. La standul Würth Elektronik eiSos puteți vedea și alte tipuri de bobine șoc duble sau cuplate precum WE-CFWI, WE-MCRI și WE-MTCI. Protecția la supratensiune în sursele de alimentare în comutație joacă, de asemenea, un rol important –

aici fiind prezentat varistorul WE-VD.

Terminalele REDCUBE de înaltă fiabilitate — Sursa imaginii: Würth Elektronik eiSos

Ambasadorul tehnologiei, dl. Lorandt Fölkel – cunoscut din seminarii și din videoclipurile #askLorandt de pe YouTube – dezvoltă la PCIM subiecte privind recuperarea de energie. Pe baza demo kiturilor de la Würth Elektronik eiSos, sunt evidențiate posibilitățile de a furniza dispozitive cu energie provenită din căldura corporală sau din mișcare.

Pentru cel de-al patrulea domeniu tematic, Würth Elektronik eiSos se va concentra pe produsele electromecanice. Aici, se vor afla în centrul atenției terminalele REDCUBE care oferă conexiuni de înaltă fiabilitate și suportă curenți mari pe circuitele imprimate.

Rezistența redusă a contactului garantează dezvoltarea minimă de căldură. Patru modele acoperă toate tehnologiile de top privind conectarea acestora pe plăcuța de PCB: tehnologia prin presare (press-fit), inserție (plug-in), tehnologiile SMT și THT. Capacitatea curentă de încărcare ajunge până la 500A, în funcție de versiune. Terminalele permit o flexi­bilitate maximă pentru aplicații de tip “wire-to-board” sau “board-to-board”. Toate com- ponentele sunt disponibile din stoc. Mostre gratuite sunt disponibile la cerere.

 

Würth Elektronik
www.we-online.com

Despre Würth Elektronik eiSos

Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG este producător de componente pasive şi electromecanice pentru industria electronică. Würth Elektronik eiSos face parte din grupul Würth, are un număr de 5000 de angajaţi şi este reprezentată în 50 de ţări. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate ţările din Europa, precum şi în Statele Unite, Asia şi America de Sud. Fabricile de producţie sunt situate în Europa, Asia şi America.
Gama de produse include componente EMC, ferite, bobine, varistoare, componente RF, componente pentru semnal şi comunicaţie, module de putere, LED-uri, transformatoare, conectori, elemente pentru surse de alimentare, switch-uri şi tehnici de asamblare.
Mai multe informaţii la adresa: www.we-online.com

WE_LogoC O N T A C T

Florin Ivanciuc – Country Manager România
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0786 91 77 83

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu