Noul sistem de canale pentru cabluri de la Pflitsch VARiOX®

by donpedro

Soluția inteligentă pentru toate aplicațiile standard care necesită calitate înaltă VARiOX®

Sistemul inovator PFLITSCH VARiOX® este soluția perfectă pentru toate aplicațiile standard care au cerințe tehnice mai puțin exigente, dar beneficiează în continuare de faimoasa calitate și flexibilitate PFLITSCH. Alegerea ideală pentru instalarea rapidă și ușoară a cablurilor.
Un astfel de produs inteligent merită un nume potrivit! Având în vedere acest lucru, ne-am concentrat gândurile asupra găsirii unei expresii atrăgătoare care să se refere la caracteristicile importante ale produsului. Numele ar trebui să fie, de asemenea, foarte potrivit pentru utilizarea pe piața internațională.

Rezultatul: VARiOX®: VAR [variabil] − i [inovator] − O [oxigen – ușor] − X [conexiune].

Sub sloganul “Inteligent ca natura”, PFLITSCH marchează lansarea produselor LevelEx® și VARiOX® la HANNOVER MESSE prin lansarea unei campanii publicitare care se concentrează pe caracteristicile pozitive ale plantelor și evidențiază legătura cu carac­teristicile extraordinare ale produselor noastre. Inspirat de soluțiile remarcabile care se găsesc în natură, la PFLITSCH dezvoltăm produse care sunt adaptate pentru a se potrivi situațiilor lor specifice de utilizare și impresionează prin funcțiile lor speciale. Ele sunt la fel de inteligente ca natura.

BAMBUS INTELIGENT
Învățarea de la plante − plantele sunt baza întregii vieți pe pământ: fără plante, oamenii și animalele nu ar avea oxigenul să respire. Cu toate acestea, plantele formează nu numai rădăcinile lumii, ele reprezintă un indicator pentru viitorul omenirii și ideile de produs inovatoare. În adaptarea lor la condițiile de mediu în schimbare și la capacitatea lor de a crea structuri robuste, plantele s-au dovedit a fi superioare tuturor soluțiilor tehnice și, prin urmare, oferă cercetătorilor modele și surse de inspirație în căutarea de concepte pentru dezvoltarea durabilă a planetei noastre.
Bambusul este durabil, versatil și ușor de tăiat și conectat, și totuși este un material de construcție foarte rezistent la sarcini.
Viteza la care crește și costul achiziției sunt, de asemenea, factori importanți ce fac bambusul atât de interesant pentru industria construcțiilor, unde este folosit pentru schele. Aceste schele sunt transportate pe șantier ca bucăți individuale de bambus și apoi legate între ele prin frânghie. Când nu mai sunt necesare, sunt dezmembrate în bucăți individuale și sunt duse la următorul loc.

SISTEM INTELIGENT DE CANALE DE CABLU
Cu noul său sistem de canale VARiOX®, PFLITSCH aduce pe piața internațională o soluție de instalare adecvată tuturor mașinilor standard, mașinilor de construcții și aplicațiilor electrice. Modulele de canale se potrivesc cerințelor dumneavoastră individuale, pot fi configurate și instalate rapid și ușor folosind o gamă redusă de componente precum și inovativul conector cu eliberare rapidă VARiOX®.

Noul sistem VARiOX® încorporează o serie de idei inteligente: grosimea optimizată a peretelui asigură greutatea redusă a canalelor, dar își păstrează forma, ceea ce înseamnă că este mai ușor de manevrat în timpul instalării. Acesta poate fi asamblat rapid și ușor pentru a crea structura necesară a canalelor fără a folosi unelte speciale: corpurile de canale prefa­bricate și accesoriile sunt ușor de montat împreună într-o dispunere completă a canalelor prin conectorii multifuncționali VARiOX® cu eliberare rapidă. Datorită modului inteligent în care se inversează conectorul de eliberare rapidă VARiOX®, sistemul VARiOX®-Trunking poate fi, de asemenea, înșurubat împreună și combinat cu componente din gama Industrial-Trunking. Pentru a conecta VARiOX®-Trunking cu fitinguri accesorii, conectorul de elibe­rare rapidă poate fi îndoit manual la unghiul dorit.
Conectorul cu eliberare rapidă VARiOX® poate fi, de asemenea, folosit ca un instrument pentru a răsuci piulițele de legătură exact așa cum este necesar. O conexiune mecanică sigură a componentelor canalului este asigurată în fiecare caz. O altă caracteristică specială este capacul auto-blocant: forma sa specială permite o simplă tăiere pe corpul canalului. Poate fi scoasă din nou în orice moment fără a utiliza unelte pentru a deschide canalul pentru orice modificare a instalației de cablu.
Noul sistem VARiOX®-Trunking este dedicat aplicațiilor în care nevoia de eficiență a costurilor este clasată alături de calitate și flexibilitate.

MAȘINI ȘI ECHIPAMENTE
Industria mașinilor și echipamentelor stabilește multe cerințe diferite și extrem de ridicate în ceea ce privește componentele și piesele utilizate în sistemele sale. Aceste industrii dezvoltă, proiectează și fabrică mașini care continuă să fie utilizate într-un domeniu larg de aplicații diferite. Aceasta include nu numai motoarele, mașinile de lucru și sculele mecanice, ci și sistemele transportoare.

Proiectele din această industrie implică proiec­tarea și fabricarea de componente individuale ale mașinilor, sisteme complexe de procesare până la finalizarea liniilor de producție. Pentru a furniza componentelor individuale ale mașinii energia precum și semnalele de control și reglaj, toate tipurile de cabluri, de la cabluri groase de energie la cabluri delicate din fibră optică, trebuie să fie dirijate prin mașină de-a lungul canalului. Canalul pentru această industrie trebuie să fie puternic și rigid, rezistent la vibrații, ușor de instalat și să permită plasarea rapidă și ușoară a cablurilor.

PFLITSCH a proiectat VARiOX®-Trunking special pentru industria de mașini și echipamente, unde traseele cablului sunt adesea lungi: acest sistem de canale de bază, cu doar 42 de piese de sistem, oferă variabilitatea și rentabilitatea dorită. Pentru a facilita instalarea, se poate folosi acest sistem revoluționar, cu conectorul său cu eliberare rapidă VARiOX®, care face asamblarea componentelor individuale ale canalelor o operație foarte rapidă. Componentele sistemului VARiOX® pot fi înșurubate împreună pentru a face instalarea mai rezistentă la vibrații. Grosimea optimă a peretelui face canalul să fie ușor și totuși rezistent la deformare.

Acesta este un sistem inteligent ce duce la o importantă economisire a timpului. Capacul cu auto-blocare este o caracteristică prin care canalul VARiOX® poate fi deschis pe toată lungimea sa, de exemplu dacă instalarea cablului necesită modificări ulterioare.

AVANTAJE

VERSATIL ȘI FLEXIBIL
Un sistem inovator de canale cu un nivel gestio­nabil al diversității componentelor − constând din diferite dimensiuni și accesorii − la care pot fi adăugate în orice moment componente din gama PFLITSCH Industrial-Trunking

CONECTOR RAPID INOVATIV
Conectorul rapid VARiOX® se inversează în mod inteligent pentru a permite asamblarea sau montarea în șuruburi a componentelor canalului. Conectorul cu eliberare rapidă poate fi, de asemenea, utilizat ca instrument.

INSTALARE FACILĂ
Instalare rapidă și ușoară utilizând conectorul de eliberare rapidă VARiOX® și capacul cu auto-fixare. Se taie și se modelează ușor folosind unelte și mașini-unelte PFLITSCH.

EFICIENȚĂ DE COST
Sistemul concis, dar cuprinzător este extrem de eficient pentru a fi proiectat, ușor de manevrat și instalat, ceea ce are ca rezultat o eficiență deosebit de ridicată a costurilor.

CERTIFICĂRI
Calitate testată, certificată conform standardelor VDE.

GAMĂ EXTINSĂ DE SERVICII
Toate serviciile specifice PFLITSCH, precum ar fi serviciul de asamblare a componentelor și instrumentul de proiectare easyRoute, sunt, de asemenea, oferite pentru sistemul VARiOX®

Accesul la toate produsele si serviciile PFLITSCH se face foarte ușor prin partenerul nostru din România – COMET ELECTRONICS.

VARiOX®-Trunking – dacă economia este la fel de importantă precum calitatea și flexibilitatea

Pentru detalii tehnice şi comerciale, contactaţi:

Ing. Ciprian Varga, Director Tehnic

Comet_new_logoComet Electronics   |   www.comet.srl.ro   |   office@comet.srl.ro
Str. Sfânta Treime Nr. 47, Bucureşti, Sector 2
Tel.: 021 243 2090   |   Fax: 021 243 4090

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu