Conectarea semnalelor cu unitatea de comandă într-un mod foarte economic

by donpedro

Murrelektronik prezintă o generație nouă și extrem de compactă de module de panouri electrice MASI20 cu un design nou, inovator și un raport excelent preț – calitate: Cu ajutorul acestora se pot conecta semnalele cu unitatea de comandă într-un mod foarte economic.

Soluția de instalație MASI a sistemului de interfață AS de la Murr­elektronik permite o conectare simplă și rentabilă a semnalelor IO la sistemele de comandă supraordonate. MASI permite concepte de instalare foarte flexibile pentru panoul electric și pentru teren, fără a fi legat de topologii rigide.
Modulele de panouri electrice MASI20 au o lățime de doar 19 mm, economisind astfel spațiu în panoul electric. Acestea sunt optimizate pentru utilizarea în panourile de terminale cu o adâncime de 120 mm. Cele 28 de terminale cu apăsare (Push-In) sunt montate pe partea frontală și sunt ușor accesibile pentru conectare.
Interfața AS și AUX-Power sunt conectate în punte la nivel intern. Dacă un modul este demontat, nu se produce nicio întrerupere. Variantele cu ieșire cu semiconductor sunt adecvate pentru soluțiile sigure pasive, până la nivelul de performanță d (funcționalitate K3). Afișajul cu cifre iluminat asigură o diagnoză IO clară.

Murrelektronik GmbH
Tel.: +43 1 7064525-0 | Fax: +43 1 7064525-300
info@murrelektronik.at
www.murrelektronik.ro

Aurocon_EA0714_Murr_Logo

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu