O componentă mică dar cu beneficii mari

by donpedro

Software-ul sistemelor de control trebuie deseori adaptat la procesele actuale. În plus, acesta trebuie să fie conectat la laptop sau la un dispozitiv pentru diagnosticare. Acest lucru este posibil în majoritatea cazurilor doar dacă deschideţi uşa panoului de control, ceea ce înseamnă timp şi bani. În cazul în care trebuie să se facă modificări în timpul funcţionării, tehnicienii de la service apelează la “cablurile care plutesc în aer”, ceea ce presupune bineînţeles expunerea la erori şi este doar o soluţie temporară.

Acest lucru poate fi evitat cu interfaţa de tip panou frontal Modlink MSDD. Modlink MSDD se bazează pe un sistem modular. Aceasta constă din cadre standard simple sau duble din metal sau plastic integrate în carcasa panoului de control. Înăuntru pot fi cuplate peste 170 de operaţii diferite cu prize şi conectori de date specifice la nivel naţional (de exemplu SUB-D, RJ45 sau USB). Indiferent dacă este vorba de China, Canada, Franţa sau multe alte ţări – Murrelektronik are soluţia potrivită!

Această gamă largă duce la peste 100,000 de posibilităţi de combinare. Într-un cadru simplu este loc pentru cel puţin o priză specifică la nivel naţional şi comunicare de date. Dacă pentru aplicaţie este nevoie de mai multe prize şi interfeţe, cadrul dublu oferă locul necesar. Tipul de protecţie înaltă IP65 oferit de Modlink MSDD asigură folosirea interfeţelor în medii ostile. Capacele de ecranare EMV garantează respectarea cerinţelor EMV.

În sectorul industrial, prizele, conform normelor, trebuie asigurate de dispozitivele de curent rezidual (RCD) de până la 20A. În Modlink MSDD se poate integra un întrerupător de circuit cu 2 poli precum cel care se găseşte în mod obişnuit în comerţ. După o eroare, întrerupătorul de circuit poate fi pur şi simplu resetat. Pentru comunicarea datelor, această utilizare poate fi echipată, în funcţie de cerinţele specifice, cu un conector USB-A sau RJ45. Astfel, se obţine o interfaţă de programare completă inclusiv branşarea sigură la curent. Aceasta este o soluţie unică pe piaţă.

Pentru utilizarea la nivel internaţional, sunt importante omologările. Interfeţele de tip panou frontal Modlink MSDD cu închidere dublu bit, cea mai cunoscută în cazul panourilor de control, sunt certificate UL conform cURus. Omologarea utilizării este aşa-numita autorizaţie de construcţie, utilizările reconfigurate sunt autorizate imediat conform cURus.

Murrelektronik GmbH
Tel.: +43 1 7064525-0 | Fax: +43 1 7064525-300
info@murrelektronik.at
www.murrelektronik.ro

Aurocon_EA0714_Murr_Logo

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu