Murata lansează un nou convertor regulator DC-DC, de 1W, în capsulă SMT

by donpedro

Murata și-a extins gama de convertoare DC-DC embedded cu seria NXF1, un convertor regulator de tensiune eficient, cu înaltă izolație, cu ieșire de 3.3V sau 5V de la Murata Power Solutions. Intrările nominale disponibile sunt de 3.3V și 5V, convertorul fiind livrat într-o capsulă SMT standard, având un profil unic redus. Abilitatea de a menține la un nivel constant tensiunea de ieșire în ciuda variației nivelului tensiunii de la intrare (line regulation) este tipic mai bună de 0.03%, iar capacitatea de a menține la un nivel constant tensiunea sau curentul în ciuda variațiilor sarcinii (load regulation) este în general mai bună de 0.5%. Toate componentele au protecție continuă la scurtcircuit, cu pornire automată sau blocare în funcție de model și de temperatură. Intervalul pe intrare este de ±5% în jurul valorilor nominale de 3.3V și 5V.

Componentele sunt testate 100% în procesul de producție la 3 kVDC și sunt certificate pentru protecția “de bază” la 250Vrms și protecția “consolidată” la 125Vrms conform UL60950. Certificarea medicală pentru ANSI/AAMI ES 60601-1 este, de asemenea, în așteptare pentru 2 MOOP (Means Of Operator Protection – Mijloace de protecție a operatorilor) și 1 x MOPP (Means Of Patient Protection – Mijloace de protecție a pacientului) la 125 Vrms și 1 MOOP 250 Vrms max, între primar și secundar.

Aplicațiile tipice pentru aceste convertoare se găsesc în sistemele în care este necesară izolarea recunoscută de standarde, cu o regularizare strictă a ieșirii, așa cum este necesar pentru alimentarea de la distanță a senzorilor de presiune, a senzorilor cu efect Hall, a senzorilor de reglare a debitului de aer și alții. Piețele vizate sunt cele care dezvoltă energii alternative/energia solară, transporturile, telecomunicațiile/echipamentele wireless și cele medicale.

Seria NXF1 operează în gama de temperatură de la -40°C până la +105°C, în funcție de model și asigură fiabilitate ridicată datorită tehnologiei patentate embedded-core.

Murata  |  www.murata.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu