Rutronik prezintă noul kit AECLOUD1 pentru platforma Synergy Enterprise Cloud Toolbox

by donpedro

Incluzând soluțiile de referință, documentațiile pas cu pas și proiectele software complete, kitul AECLOUD1 este o modalitate ideală pentru a începe dezvoltarea aplicațiilor conectate. Kit-ul permite dezvoltatorilor să utilizeze pachetul Synergy Software Package (SSP) pentru a configura aplicații Wi-Fi, Ethernet și cloud.

Enterprise Cloud Toolbox este o extensie puternică a platformei Synergy de la Renesas. Combinația sa de soluții de securitate și conectivitate ajută la crearea unei aplicații IoT practice pe care dezvoltatorii o pot personaliza pentru propriile aplicații finale. Prin urmare, este ideală pentru dezvoltatorii care doresc o opțiune necomplicată și sigură de a conecta produsele lor flexibil și rapid la un serviciu major enterprise cloud. Fără dificultăți de licențiere sau setări complicate, kitul oferă exemple practice de conectare a dispozitivelor la furnizorii de cloud Amazon, Google sau Microsoft în mai puțin de zece minute. Pachetul combină plăcile hardware și pachetele software, testate și calificate pentru a oferi siguranță și fiabilitate ridicate.

Fără niciun cost, dezvoltatorii pot face această conexiune utilizând un cont cloud găzduit de Renesas. Dacă utilizatorii dețin deja un cont, pot alege să integreze conexiunea în cadrul acestuia. Cu o conexiune stabilită, platforma Synergy Enterprise Cloud Toolbox permite utilizatorilor să-și vizualizeze în timp real datele senzorilor pe un tablou de bord privat.

Kitul AECLOUD1 este ideal pentru rețelele de dispozitive IoT care monitorizează și/sau controlează diverse dispozitive sau mecanisme. Prin urmare, aplicațiile țintă includ case inteligente, automatizări industriale, automatizarea clădirilor, sisteme de management energetic și dispozitive medicale. Practic, acesta poate fi folosit pentru aproape orice aplicație în care există un microcontroler conectat la rețea.

Mai multe informații despre kitul AECLOUD1 pentru platforma Synergy Enterprise Cloud Toolbox le puteți găsi accesând pagina Rutronik24.com (acolo unde puteți plasa și comenzi online): www.rutronik24.com/search-result/qs:TOOL4174/reset:0

Rutronik | www.rutronik.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu