Weidmüller – LED WIL STANDARD

by donpedro

Weidmüller LED WIL Standard – o singură lampă LED pentru o multitudine de aplicații. Lumină foarte puternică cu trei rânduri de LED-uri albe. Lampă de 8 mm grosime pentru economie de spațiu.

Weidmüller oferă prin LED WIL Standard o gamă completă de lămpi concepute pentru multiple aplicații, impresionante atât din punct de vedere tehnic, cât și al design-ului. Lampa are integrate trei rânduri de LED-uri (3 × 14 LED-uri) care sunt montate decalat la un unghi de 20 grade, astfel LED-urile dispuse trapezoidal asigură un unghi de iluminare extrem de mare pentru un spațiu iluminat mai extins. Datorită acestei poziționări a LED-urilor, utilizatorii nu trebuie să răsucească lampa pentru a ilumina anumite spații și nici să-i schimbe direcția. Lămpile Weidmüller LED WIL Standard oferă o performanță mare la un consum redus.
Alimentarea lămpii se realizează cu un conector M12, iar tensiunea de funcționare este de 24Vc.c. la un curent de maxim 430mA.

Temperatura de culoare de 6.500K este carac­teristică luminii albe, conferind o luminozitate asemănătoare luminii zilei. Lampa LED WIL Standard albă este compactă, plată de doar 8 mm iar lumina produsă deși extrem de puternică, nu este orbi­toare. Datorită construcției sale plate, oferă utilizatorilor posibilități multiple de instalare fie in tabloul electric, fie în instalații electrice sau de automatizări, cât și direct în diverse mașini. Lampa LED WIL Standard se poate monta în tabloul electric, ascunsă în spatele cutelor de etanșare ale ușii sau pur și simplu pe un perete lateral. Gradul ridicat de protecție IP67, permite montajul în diferite aplicații și medii, chiar și în instalații exterioare, carcasa acesteia oferind protecție sporită împotriva apei și a prafului.

Lampa LED WIL Standard dispune de racorduri M12 prefabricate cu o lungime de 30 cm pentru un montaj simplu, astfel eliminându-se conectarea individuală a conductoarelor. Datorită consumului redus, utilizatorii pot comanda lampa direct din ieșirile standard de 0.5A ale unui PLC. Spre exem­plu, consumul de curent al modelului cu lungimea de 860 mm este de numai 1.680mA, iar cel al versiunii de 240 mm, de numai 420mA la 24VDC.
Lampa LED WIL Standard, concepută pentru domeniul industrial, pune accent pe o putere mare de iluminare (200 lux) și un flux luminos puternic (1.880 lm) și nu pe aplicatii complexe de iluminat exterior. Are o durată de viață de cel puțin 10.000 de ore. Partea luminoasă a lămpii este realizată dintr-o singură piesă turnată (rășină de poliuretan), procedeu care îi garantează etanșeitate și rezistență. Destinată cu precădere uzului industrial, lampa LED WIL Standard poate fi folosită și in spații cu vid, deoarece nu prezintă sticlă care să se poată sparge. Datorită acestui tip de construcție, lampa LED WIL Standard este extrem de robustă și în plus se încălzește foarte puțin.

LED-urile WIL Weidmüller
au timp de răspuns scurt, iluminând instantaneu
garantează o durată lungă de viață
implică costuri de întreținere mici
reduc consumul de energie
timp redus de instalare

Weidmüller – Partenerul tău în conectivitate industrială
Let’s connect.

Pentru detalii suplimentare, accesați pagina web: www.weidmueller.ro sau apelați Weidmüller la numărul de telefon 0268 446 222.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu