Un nou kit de robotică și o curriculă universitară de la TI pregătesc viitorii ingineri proiectanți

by donpedro

TI-RSLK este un kit de robotică ieftin și o curriculă, care oferă studenților o înțelegere mai profundă a modului în care se desfășoară activitatea de proiectare a sistemelor electronice. Primul din seria de kit-uri dezvoltate de TI, Maze Edition, conține mai mult de 60 de componente electronice și mecanice și include kit-ul de dezvoltare LaunchPad™ bazat pe microcontrolerul SimpleLink™ MSP432P401R.
Platforma de microcontrolere SimpleLink™ de la TI reprezintă cel mai larg portofoliu de microcontrolere ARM® conectate într-un singur mediu de dezvoltare și oferă opțiuni flexibile de hardware, software și instrumente pentru aplicații IoT și de robotică.
Prin această activitate curriculară, studenții învață funcția și scopul fiecărei componente hardware și software incluse în sistemul TI-RSLK. Plecând de la această bază, studenții pot scrie și dezvolta propriul cod și apoi își pot construi propriul sistem robotic complet funcțional. Această călătorie de învățare culminează cu un robot care poate parcurge un traseu plin de provocări, se poate confrunta cu alte sisteme robotice TI-RSLK sau poate explora și rezolva un labirint.
Proiectat pentru a completa curricula facultății universitare, TI-RSLK Maze Edition vine cu 20 de module de învățare care acoperă teme de bază și avansate. Fiecare modul este completat cu lecții video și slide-uri PowerPoint, documentație de laborator și demonstrații video, chestionare și activități de curs.


Kitul și curricula sunt complet personalizabile, permițând facultăților să-și aleagă modul în care acestea vor să integreze kit-urile TI-RSLK în clasele lor. TI-RSLK este proiectat să susțină cursuri de sisteme embedded și aplicații și poate fi extins și utilizat într-o varietate de clase de inginerie la orice nivel de-a lungul studiilor universitare.

TI-RSLK kits poate fi cumpărat accesând site-ul Element 14: www.element14.com/RSLK. Mai multe informații despre TI-RSLK pot fi găsite la adresa: www.ti.com/RSLK

Pentru mai multe informații accesați pagina Electronica Azi International – TI

Texas Instruments | www.ti.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu