Seria M PanelPilot de la Lascar

by donpedro

Înfiinţată în 1977 în Essex, UK, ca producător de dispozitive de măsurare de panou şi accesorii pentru surse de tensiune, Lascar a ajuns astăzi să-şi vândă produsele prin intermediul unor site-uri globale situate în UK, USA şi Hong Kong, deţinând şi o reţea de peste 100 de distribuitori şi revânzători în toată lumea. În România, produsele Lascar se află în oferta companiei Aurocon COMPEC, putând fi uşor accesate pe http://ro.rsdelivers.com/

Vă prezentăm din gama PanelPilot, seria M, care include 8 display-uri TFT economice cu intrare analogică duală, ecran tactil, capa­bilități I2C și SPI și opțiuni 0-40 VDC sau 4-20mA. Conectați toate aparatele de măsurare disponibile la un PC și selectați o aplicație din gama largă de tipuri de dispozitive de măsurare disponibile pe un PC, inclusiv numeroase opțiuni de ecran tactil.
Alegeți culoarea ecranului particularizată, etichete text și opțiuni de scalare înainte de a salva și încărca aplicația particularizată pe ecranul dvs. prin USB.
Afişajele digitale de la Lascar combină avantajele particularizării informaţiilor afişate pe ecranele tactile cu o serie robustă de afişaje LCD şi LED, cu intrări analogice 4-20mA, de temperatură şi de date, având aplicabilitate în controlul proceselor industriale sau de testare şi de măsurare cu ajutorul senzorilor de diverse tipuri.

Pentru mai multe informații specialiştii Aurocon COMPEC pot fi contactați la adresa de e-mail: compec@compec.ro sau telefon 021.304.62.33

Autor: Adina Daczo

COMPEC-lOGOAurocon Compec
www.compec.ro

 

Aurocon COMPEC distribuitor autorizat RS Components

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu