Componente pasive noi și inovatoare

by donpedro

Având peste 1000 de pagini, noul catalog “Pasive Components 2018” este disponibil acum de la Würth Elektronik eiSos.
Producătorul de componente electronice și electromecanice prezintă o gamă bogată și semnificativ extinsă de produse grupate pe domenii precum EMC Components, Power Magnetics și Signal & Communications, unele dintre produse fiind certificate AEC-Q200. Toate componentele listate în catalog sunt disponibile din stoc. De asemenea, sunt disponibile și mostre gratuite. Catalogul poate fi solicitat accesând pagina: www.we-online.com/newcatalog.

Coperta catalogului de “Componente Pasive 2018 — Sursa imaginii: Würth Elektronik eiSos

Noile produse din domeniul componentelor EMC din catalogul anului 2018 includ suplimentări la seria de diode TVS. Capacitățile extrem de scăzute și stabilitatea ridicată a tensiunii ESD, de până la ± 30 kV (aer / contact) recomandă noile diode de suprimare a tensiunii tranzitorii ca fiind perfecte pentru a proteja liniile de date rapide precum USB 3.1 și tensiunile lor de alimentare. În domeniul componentelor magnetice de putere, trei produse SMT se află în lumina reflectoarelor: Inductorul de putere WE-HCF a fost extins pentru a include versiunile cu conductoare a căror secțiune poate fi lițată sau rotundă. Datorită bazei lor din plastic, inductoarele de curenți mari au o coplanaritate mai bună și o stabilitate mecanică mai mare. Varianta constructivă din sârmă cu secțiune rotundă oferă valori ale inductanței de până la 680 μH, iar varianta din sârmă lițată oferă inductanțe de până la 150 μH. WE-MCRI este prima bobină șoc dublă a cărei tehnologie de turnare constă din două înfășurări identice din sârmă rotundă în secțiune, încapsulate într-o pulbere de metal pentru a rezulta o componentă extrem de compactă, cu performanțe electrice remarcabile, în combinație cu proprietăți EMC îmbunătățite. WE-MTCI este tot o bobină șoc dublă care dispune de diferite rapoarte de înfășurare (1: 1.5; 1: 2; 1: 3).

Componente cu certificare AEC-Q200
Portofoliul de produse Würth Elektronik eiSos este de asemenea, îmbunătățit cu seria certificată AEC-Q200. Primul inductor de curent înalt din gama de produse Q+ poartă numele WE-CHSA. Tehnologia patentată a acestor componente asigură un spațiu de aer optim centrat în interiorul componentei și permite un curent de saturație de până la 57A.
Catalogul anului 2018 prezintă și noua serie WE-LAN AQ de componente pentru domeniul comunicațiilor. Pe lângă produsele standard LAN, cum ar fi routerele și switch-urile, transformatoarele LAN sunt foarte potrivite pentru sistemele industriale Ethernet precum EtherCAT sau Profinet și sunt caracterizate de o gamă de transmisie deosebit de ridicată.

 

Würth Elektronik
www.we-online.com

Despre Würth Elektronik eiSos

Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG este producător de componente pasive şi electromecanice pentru industria electronică. Würth Elektronik eiSos face parte din grupul Würth, are un număr de 5000 de angajaţi şi este reprezentată în 50 de ţări. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate ţările din Europa, precum şi în Statele Unite, Asia şi America de Sud. Fabricile de producţie sunt situate în Europa, Asia şi America.
Gama de produse include componente EMC, ferite, bobine, varistoare, componente RF, componente pentru semnal şi comunicaţie, module de putere, LED-uri, transformatoare, conectori, elemente pentru surse de alimentare, switch-uri şi tehnici de asamblare.
Mai multe informaţii la adresa: www.we-online.com

WE_LogoC O N T A C T

Florin Ivanciuc – Country Manager România
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0786 91 77 83

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu