CODICO: SILVERTEL extinde PoE!

by donpedro

Module mai mici, putere mai mare, intervale largi de intrare sau temperaturi mai mari, oricare ar fi cerințele, SILVERTEL continuă să împingă limitele.

Ag7200: Un convertor DC/DC de 20W într-o capsulă SIL ieftină pentru POE și pentru aplicații cu convertoare ridicătoare de tensiune.

Urmare a succesului înregistrat de modulul Ag7100 în dezvoltarea de echipamente PSE (Power Sourcing Equipment) simple, eficiente și convenabile, SILVERTEL și-a extins gama sa de convertoare boost DC/DC pentru aplicații PoE cu circuitul Ag7200. Disponibil într-o capsulă SIL foarte ieftină, de mici dimensiuni, Ag7200 se bazează pe arhitectura de succes a modelului Ag7100, oferind o reducere a amprentei cu aproape 50% pentru aplicațiile IEEE802.3af de 12W.

Oferind acum o plajă a tensiunii de intrare de la 5V până la 12V și un boost de până la 48V sau 57V pentru aplicații PoE (Power over Ethernet), Ag7200 poate comanda cu ușurință un modul Ag6100 PSE pentru aplicații PoE cu un singur canal. Dispunând de o amprentă redusă aproximativ la jumătate față de Ag7100, Ag7200 permite o proiectare mult mai compactă și la un cost mai mic, asigurând, totodată, o izolare compatibilă cu IEEE.

Ag5324: Primul modul de la SILVERTEL care suportă intervalul industrial de temperatură POE+.

Aplicațiile tipice pentru modulele SILVERTEL trebuie să respecte în totalitate specificațiile IEEE, în timp ce variatele și modernele dispozi­tive IoT precum și senzorii și aplicațiile de control industrial sau de automatizări ale clădirilor necesită compatibilitate maximă pe întregul domeniu industrial de temperatură.
Pe măsură ce PoE continuă să pătrundă în tot mai multe piețe și reușește să se integreze în noile tehnologii, aceasta începe să fie utilizată într-o gamă tot mai largă de aplicații care necesită tot mai multă putere. Controlul și automatizările industriale, camerele IP, audio IP, HD audio video (inclusiv HD BaseT) precum și aplicațiile de control acces sunt doar câteva dintre cele mai frecvente domenii în care utilizarea tehnologiei PoE a crescut dramatic.
Cu toate acestea, există destul de multe aplicații care necesită 24V, spre deosebire de aplicațiile standardizate de 12V sau 5V utilizate în mod obișnuit de dispozitivele care generează energie obținută de la PoE. Multe aplicații moderne necesită, de asemenea, capabilitatea de a opera în medii mai extreme sau externe, precum senzorii IoT și sistemele de monitorizare.
Datorită celor mai recente completări la gama de module SILVERTEL, alimentarea acestora prin PoE devine mult mai simplă.

Ag9924MT: Modul POE de 24V în capsulă extrem de compactă pentru aplicații care necesită temperaturi industriale și până la 20W.

Ag5324 este o nouă dezvoltare foarte interesantă a SILVERTEL, fiind primul modul PoE+ care operează în domeniul industrial de temperatură (-40 până la +85°C). Ag5324 livrează putere POE+ de 24W continuu, la o temperatură de până la 85°C.

Ag9924MT poate furniza putere POE+ de 12W la o temperatură de până la 85°C, fără nicio pierdere de putere. Aceste două noi module POE fac parte din gama de soluții POE 12W IEEE802.3af și POE+ 24W IEEE802.3af PD (Powered Devices) cu cele mai mici dimensiuni din lume.

Seria completă Ag9900 include acum opțiunile de 3V, 5V, 12V și 24V. Toate modelele dispun de protecție supra-temperatură și operează la valorile 12W@24V; 9W@12V & 24V; 6W@5V și 4.5W@3V, la temperaturi de până la 85°C.

Gama completă de module Ag9900 și Ag5324 este disponibilă acum pentru comenzi de volum prin magazinul CODICO Sample Shop.

Pentru mai multe informații, vă invităm să-l contactați pe Managerul de vânzări regional al CODICO, dl. Ivan Mitic.

 

Ivan Mitic
ivan.mitic@codico.com
+43 1 86 305-194

CODICO | www.codico.com www.codico.com/shop

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu