Câștigați o placă de evaluare BM64 Bluetooth Audio de la Microchip!

by donpedro

Această placă permite o dezvoltare ușoară cu ajutorul noilor dispozitive și module SoC IS206X produse de Microchip și oferă capabilități Bluetooth de joasă energie (BLE). Proiectată special pentru difuzoare și căști audio, platforma flash IS206X oferă flexibilitate și caracteristici de proiectare puternice, permițând producătorilor de dispozitive audio să integreze cu ușurință conectivitate wireless în aplicații de fluxuri audio (streaming) și de comenzi vocale.

Placa BM64 Bluetooth Audio permite utilizatorului să probeze și să evalueze funcționalitatea modulului audio stereo BM64 Class 2. Modelul BM-64-EVB-C2 integrează o interfață de configurare și programare pentru capabilități plug-and-play și dispune, de asemenea, de LED-uri de stare care permit prototipare rapidă și timp mai scurt pentru lansare pe piață.

Împreună cu BM-64-EVB-C2, sunt furnizate instrumente și aplicații software atât pentru realizarea conexiunilor Bluetooth la modulul audio stereo BM64 cât și pentru configurarea sau programarea opțională a acestuia. Soluțiile de module înalt integrate de la Microchip sunt autonome, de mică putere și complet certificate pentru proiectanții care doresc să dezvolte dispozitive purtabile sau IoT fără nicio experiență BLE Stack IP sau RF.

BM64 EVB dispune de două porturi USB care pot fi conectate la PC-ul gazdă utilizând un cablu micro-USB. Alte caracteristici ale plăcii de evaluare BM64 Bluetooth Audio includ:

    • Modul audio stereo BM64 complet certificat Bluetooth 4.2
    • Se poate alimenta de la o baterie Li-Ion sau prin conectare la un PC gazdă utilizând un cablu micro-USB
    • Amplificator audio stereo 3W Class-D integrat
    • Integrează tehnologie NFC (Near Field Communication)
    • Ieșire audio stereo pentru audio de înaltă calitate
    • Acces facil la pinii I/O
    • LED-uri de stare pentru conexiune și date

Pentru a avea șansa de a câștiga o placă de evaluare BM64 Bluetooth Audio (în valoare de $124.99) de la Microchip  accesați pagina www.microchip-comps.com/e-azi-m64 și introduceți datele voastre în formularul online.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu