Würth Elektronik eiSos extinde familia de ferite pentru cabluri STAR-TEC

by donpedro

Feritele STAR-TEC cu miez NiZn. Sursa imaginii: Würth Elektronik eiSos

STAR-TEC, ferita pentru cablu cu prindere prin apăsare (cu cheie), patentată pentru suprimarea suplimentară a interferențelor de pe cablu, este un produs clasic în programul Würth Elektronik eiSos. Familia de produse STAR-TEC a fost extinsă acum cu trei versiuni suplimentare pentru cabluri cu diametre de la 12 la 25 mm. Feritele EMC servesc la suprimarea suplimentară a interferențelor în domeniul de la 1MHz la 1GHz.

Feritele STAR-TEC cu miez NiZn sunt remarcabile pentru ușurința lor în utilizare: modalitățile de prindere prin apăsare pe cablu facilitează procesarea și previn erorile atunci când sunt atașate la cabluri. Feritele pot fi montate și remontate în orice moment cu ajutorul cheii incluse în fiecare pachet. Carcasa din plastic este conformă cu standardul UL94 V0, iar modulul este specificat pentru temperaturi de funcționare de la -25 până la +105°C.
Feritele STAR-TEC sunt disponibile în 2 culori (negru sau gri), cu dimensiuni de la 12 la 15mm, de la 17 la 21mm sau de la 22 la 25 mm și sunt imediat disponibile din stoc în orice cantitate. Se pot solicita mostre gratuite. Pentru mai multe informații despre feritele STAR-TEC snap, accesați pagina:
http://katalog.we-online.de/en/pbs/browse/emc_components

Würth Elektronik
www.we-online.com

Despre Würth Elektronik eiSos

Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG este producător de componente pasive şi electromecanice pentru industria electronică. Würth Elektronik eiSos face parte din grupul Würth, are un număr de 5000 de angajaţi şi este reprezentată în 50 de ţări. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate ţările din Europa, precum şi în Statele Unite, Asia şi America de Sud. Fabricile de producţie sunt situate în Europa, Asia şi America.
Gama de produse include componente EMC, ferite, bobine, varistoare, componente RF, componente pentru semnal şi comunicaţie, module de putere, LED-uri, transformatoare, conectori, elemente pentru surse de alimentare, switch-uri şi tehnici de asamblare.
Mai multe informaţii la adresa: www.we-online.com

WE_LogoC O N T A C T

Florin Ivanciuc – Country Manager România
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0786 91 77 83

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu