CODICO: Tehnologia NB-IoT este aici!

by donpedro

Primul modul NB-IoT de la QUECTEL este disponibil la CODICO!

Modulul QUECTEL BC95, unul dintre primele module celulare conforme cu 3GPP Release 13, este acum disponibil la CODICO și va furniza platforma de bază pentru implementarea de NB-IoT pe terminalele furnizorilor.
Modulul BC95 este bazat pe cipul Hisilicon Boudica, single mode LTE Categoria NB1 și o singură bandă. Dispozitivul este disponibil în configurație cu trei benzi de frecvență: 850Mhz (B5), 900Mhz (B8), 800Mhz (B20).
Versiunea B8/B20 în bandă dublă este disponibilă acum pe piață. Ambele benzi B8 și B20 vor deveni standard și larg implementate în Europa, dar 800MHz va fi cu precădere utilizată în segmentul de dispozitive de măsurare, datorită frecvenței mai joase, și de aici, a unei penetrări mai bune.
Modulul BC95 este, de asemenea, compatibil cu modulul 2G M95, cu modulele 3G UG95/UG96 și modulele 4G EG91, care permit o migrare ușoară de la aplicațiile existente GPRS la NB-IoT, precum și o scalabilitate completă între diferite tehnologii celulare cu o amprentă uzuală pe PCB. Acesta este caracterizat de un consum energetic ultra-scăzut, oferind o conectivitate globală cu o durată de viață a bateriilor de peste 10 ani pentru aplicații IoT cu viteză mică de transfer a datelor.
Capsula cu profil redus, dimensiunea mică de 19.9 mm × 23.6 mm × 2.2 mm și LCC simplu permit ca BC95 să fie ușor de integrat în aplicații IoT, care sunt din ce în ce mai mici pe zi ce trece.
Datorită factorului de formă compact, consumului energetic extrem de redus și domeniului extins de temperatură, BC95 este cea mai bună alegere pentru o gamă largă de aplicații M2M, precum măsurare inteligentă, oraș inteligent, securitate și urmărire bunuri, electrocasnice, monitorizare agricolă și de mediu etc. Acesta este capabil de a furniza o gamă completă de servicii SMS și de transmisie de date pentru a răspunde cerințelor din partea clienților.

Caracteristici
Dimensiune: 19.9×23.6×2.2mm
Domeniu industrial de temperatură: -40°C + 85°C
Tensiune de alimentare: 3.1~4.2V Tipic: 3.8V
Interfețe: 2x UART, ADC, Antenă, SIM
Protocoale NB-IoT
Suport FOTA
Putere de ieșire: 23dBm
Sensibilitate: -135dBm
Consum de putere: Sleep < 10uA, Idle < 6mA

Dacă sunteți interesați de mai multe informații vă rugăm să intrați în contact cu dl. Ivan Mitic, Regional Sales Manager la CODICO.

Ivan Mitic
ivan.mitic@codico.com
+43 1 86 305-194

CODICO | www.codico.com www.codico.com/shop

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu