Câștigați un pachet de dezvoltare Microchip ATmega328PB de la Electronica Azi. ATmega328PB este un microcontroler CMOS de mică putere, bazat pe arhitectura îmbunătățită AVR® RISC. Prin executarea unor instrucțiuni puternice într-un singur ciclu de ceas, ATmega328PB realizează transferuri apropiate de 1MIPS pe MHz. Acesta este susținut de o suită completă de programe și instrumente de dezvoltare, pachetul incluzând un kit de evaluare ATmega328PB Xplained Mini, un instrument de dezvoltare ATATMEL-ICE și un puternic kit de depanare ATPOWERDEBUGGER.

ATmega328PB Xplained Mini (ATMEGA328PB-XMINI) este o platformă hardware pentru evaluarea microcontrolerului ATmega328PB. Acesta dispune de un depanator complet integrat, care se armonizează perfect cu Atmel Studio. Kitul oferă acces la caracteristicile microcontrolerului ATmega328PB ce permit integrarea ușoară a dispozitivului într-un proiect personalizat. Kitul dispune de două butoane capacitive pentru o evaluare ușoară a controlerului integrat QTouch® Peripheral Touch Controller (PTC).

Atmel-ICE (ATATMEL-ICE) este un instrument de dezvoltare pentru depa­narea și programarea microcontrolerelor SAM și AVR bazate pe arhitectura ARM Cortex-M, cu capabilități de depanare pe cip. Acesta oferă programare și depanare pe cip pentru toate microcontrolerele AVR pe 32 de biți pe ambele interfețe JTAG și aWire, programarea și depanarea pe cip pentru toată familia de dispozitive AVR XMEGA pe ambele interfețe JTAG și PDI cu 2 fire, programarea și depanarea JTAG și SPI pentru toate microcontrolerele AVR pe 8 biți cu suport OCD pe interfețe JTAG sau debugWIRE, programarea și depanarea tuturor microcontrolerelor SAM bazate pe arhitectura ARM Cortex-M, pe ambele interfețe SWD și JTAG și programarea tuturor microcontrolerelor tinyAVR pe 8 biți cu suport pentru interfața TPI.

Power Debugger (ATPOWERDEBUGGER) este un instrument de depanare și programare a microcontrolerelor AVR folosind interfețele țintă TCP, UPT, JTAG, PDI, debugWIRE, aWire, TPI sau SPI și a microcontrolerelor SAM bazate pe ARM Cortex-M care utilizează interfețele țintă JTAG sau SWD. În plus, Power Debugger are două canale independente de detectare a curentului pentru măsurarea și optimizarea consumului de putere al unui proiect. Acesta include, de asemenea, o interfață CDC virtual COM port, precum și o interfață USB pentru transmiterea de fluxuri de date către computerul gazdă prin SPI, USART, TWI sau GPIO. Power Debugger este un depanator compatibil CMSIS-DAP, care rulează cu Studio 7.0 sau cu o versiune ulterioară sau cu un alt software capabil să se conecteze la o unitate generică CMSIS-DAP.

Pentru a avea șansa de a câștiga această suită de unelte de dezvoltare ATmega328PB de la Microchip, în valoare de £248.00, accesați pagina: www.microchip-comps.com/eazi-328pb
și introduceți datele voastre în formularul online.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu