Tehnologia RayVio UV LED disponibilă la nivel mondial Digi-Key

by donpedro

Ca rezultat al unui nou acord de distribuție, portofoliul RayVio de LED-uri UVB și UVC este disponibil pentru livrare imediată la nivel global prin intermediul firmei Digi-Key Electronics, distribuitor global de componente electronice. RayVio este un lider în producția de LED-uri UV, bazate pe tehnologia UVB și UVC. Această tehnologie captivantă și emergentă din industria de iluminare UV este exploatată atât pentru a proteja oamenii împotriva infecțiilor, cât și pentru a trata anumite probleme ale pielii.

LED-urile RayVio UV oferă o putere de 1-70 mW, iar calitatea și fiabilitatea lor sunt fără precedent. Acestea sunt ideale pentru aplicații privind sănătatea, igiena, dezinfecția apei și a suprafețelor, îngrijirea pielii/fototerapie horticultură și multe altele.

Pentru mai multe informații despre RayVio și pentru a vedea întreaga listă de produse, vă rugăm să vizitați pagina ”Supplier Center” de pe site-ul Digi-Key.

Pentru a afla mai multe despre UVB și UVC și despre modul în care acestea pot fi utilizate pentru a beneficia de sănătatea umană, citiți articolul de la Digi-Key “Ultraviolet Radiation – Its Attributes and Benefits” despre produse RayVio. (https://www.digikey.ro/en/articles/techzone/2017/jul/ultraviolet-radiation-attributes-and-benefits)

Digi-Key Electronics | www.digikey.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu