Reduceți riscul și timpul de lansare pe piață cu Simulatorul Analogic de la Microchip MPLAB® Mindi™ în mediile de simulare SPICE și SIMPLIS

by donpedro

Microchip anunță software-ul de simulare analogică MPLAB® Mindi™, care a fost actualizat pentru a include mai multe modele și caracteristici. MPLAB Mindi Analogue Simulator este un instrument de simulare a circuitelor (care suportă acum mai mult de 300 de produse analogice Microchip) în mediile de simulare SIMetrix, cu SPICE (Simulation Program with Integrated Circuit Emphasis) îmbunătățit și SIMPLIS Technologies (Simulation of Piecewise LInear Systems). Actualizarea software-ului de simulare analogică Mindi este disponibilă prin descărcare gratuită.

Simulatorul analogic MPLAB Mindi poate testa un circuit sau un sub-circuit, inclusiv realizarea de analize tranzitorii și de stabilitate, oferind o estimare valoroasă pentru funcționarea circuitului țintă.

Multe aplicații necesită simulare înainte de producție. În trecut, companiile mai mari erau deseori dependente de furnizori terți sau de dezvoltarea internă pentru modelele componentelor lor analogice, în timp ce multe companii mai mici doreau să ruleze simulări, dar nu își permiteau licențe de instrumente pentru un pachet software complet. Caracteristicile și accesibilitatea MPLAB Mindi Analogue Simulator îl fac o opțiune excelentă pentru toate tipurile de companii. Simulatorul analogic MPLAB Mindi permite simularea rapidă a unei game largi de circuite, inclusiv sisteme de control în buclă închisă, cum ar fi filtre, surse de alimentare și aplicații de comandă a motorului. Dispunând de sistemele de simulare SIMetrix/SIMPLIS și pre-încărcat cu modelele dispozitivelor analogice ale Microchip, acest pachet de simulare analogică permite o simulare mai precisă și mai rapidă.

Pachetul software actualizat include acum suport pentru controlere suplimentare DEPA (Digital Enhanced Power Analog), regulatoare liniare, drivere MOSFET și drivere LED care nu sunt prezente în versiunile software anterioare. În plus, acesta se bazează pe pachetul software SIMetrix/SIMPLIS 8.1, cu suport suplimentar pentru surse liniare definite pe fișiere, funcții de transfer ale transformatei Laplace, filtre arbitrare, grafice de analiză Fourier, modelarea liniilor de transmisie și convergență îmbunătățită în mediul SIMetrix. Actualizarea adaugă, de asemenea, raportarea convergenței pentru a ajuta la problemele de depanare în mediul SIMetrix.

Pentru actualizarea software-ului de simulare analogică Mindi accesați pagina: www.microchip.com/mindi

Microchip Technology   |   www.microchip.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu